Vitamin C Terbaik Yang Diuji Secara Klinikal Untuk Tingkatkan Kesihatan Anak Anda

Selain menjaga pemakanan si manja, kita sebagai ibubapa juga perlu memberi sumber nutrisi kepada anak-anak kita untuk menggalakkan lagi tumbesaran mereka. Taulah kanak-kanak ni ada yang tidak suka makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Ada juga yang tidak mahu minum susu.

vitamin-c-terbaik-yang-diuji-secara-klinikal-untuk-tingkatkan-kesihatan-anak-anda

Apa sebab anak selalu sakit? Gusi berdarah bila berus gigi? Bila sakit ambil masa yang lama untuk sembuh. Ini menunjukkan sistem pertahanan si manja lemah. Oleh itu, ibubapa perlu memainkan peranan dalam mengatasi masalah ini. Jangan sampai kita tidak mampu melindungi anak kita pula dari penyakit-penyakit berbahaya.

BAGAIMANA VITAMIN C CHEWABLE-C PLUS INI BANTU MENINGKATKAN SISTEM PERTAHANAN SI MANJA?


Chewable-C Plus merupakan Vitamin C yang diformulasikan dengan tambahan citrus bioflavanoid yang menjadikan Chewable-C Plus ini Vitamin C yang paling lengkap di pasaran.

Chewable-C Plus ni boleh diambil oleh kanak-kanak berusia 1 tahun ke atas. Orang dewasa yang susah mahu telan pil pun sangat digalakkan ambil Chewable-C Plus ni.

Di Shaklee ada 2 jenis Vitamin C, iaitu:
  • Chewable-C Plus 100mg untuk kanak-kanak dan dewasa.
  • Sustained Release Vita-C Plus 500mg untuk dewasa sahaja.
Perbezaan antara kedua-dua Vitamin C ini ialah:

Dose pada satu tablet Vitamin C ini.

Chewable- C Plus satu tablet mengandungi 100mg bersamaan dengan 1 setengah biji oren, manakala Sustained Release Vita-C Plus pula mengandungi 500mg untuk satu tablet yang mana ia bersamaan dengan 7 biji oren.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE


Pengasas Shaklee iaitu Dr. Forrest C. Shaklee percaya bahawa alam semulajadi memiliki 1001 rahsia untuk manusia hidup lebih lama, lebih sihat dan lebih produktif.

60 tahun yang lalu, Dr. Forrest C. Shaklee mencetuskan gerakan berterusan untuk membantu masyarakat ke arah hidup lebih sihat. Sekarang, Syarikat Shaklee merupakan suplemen semulajadi Nombor 1 di Amerika Syarikat. Shaklee bukan saja ada di USA tau, ada juga di Malaysia, Indonesia, Kanada, Jepun, Taiwan, Mexico dan China. Shaklee juga melepasi dan melangkaui piawai industri setiap masa bagi memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.


Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Chewable-C Plus ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Chewable-C Plus yang lebih berkesan.