Cara Merawat Masalah Meroyan Bulu Dengan Kaedah Semulajadi

Ramai yang tanya kenapa Vivix ni sangatlah popular. Mahal.. tapi selalu out of stock di setiap branch seluruh Malaysia! Vivix ni murah saja sebenarnya kalau anda sudah merasa bertapa mahalnya nilai sakit.

cara-merawat-masalah-meroyan-bulu-dengan-kaedah-semulajadi

Saya pernah rasa sakit teruk. Macam mana saya berusaha untuk atasi masalah ini, tiada satu pun kaedah yang berhasil! Pengalaman saya tidak berpantang betul-betul selepas melahirkan anak kedua menjadikan saya mengalami masalah meroyan bulu selama hampir setahun.


Selepas saya habis berpantang, rasa seram sejuk tu tidak mahu hilang. Baru saya tahu saya alami meroyan bulu.

Meroyan bulu ini adalah di mana badan seorang ibu akan sentiasa rasa sejuk biarpun sudah habis berpantang. Saya mengalami masalah ini hampir setahun. Sangat sengsara. Di rumah pakai baju panjang tangan, seluar panjang, stokin, tutup kepala dengan kain pun masih rasa sejuk. Tidak dapat sentuh air sebab sekali sentuh confirm sakit berhari2.

cara-merawat-masalah-meroyan-bulu-dengan-kaedah-semulajadi
Salah satu testimoni pengguna yang mengikuti program detox sel dengan Vivix

Selepas nampak testimoni program Detox Sel dengan Vivix, saya terus amalkan Detox Sel dengan Vivix. Program ini sebenarnya dilakukan bagi mereka yang ada penyakit-penyakit kronik atau yang mahu cantikkan kulit dalam masa 2 minggu. Jadi saya rasa penyakit saya ni memang agak kronik juga. Masa tu juga Vivix tengah promo. Saya terus beli package promo Beli 6 Percuma 1. Jimat RM475.

cara-merawat-masalah-meroyan-bulu-dengan-kaedah-semulajadi
Konsisten minum Vivix selama 2 minggu dengan dose exclusive program detox sel dengan Vivix

Selepas 2 minggu buat program detox ni, memang badan rasa ringan. Yang paling best saya tidak rasa sejuk sampai ke tulang lagi bila pakai seluar pendek. Badan tidak senang masuk angin lagi. Kulit pun semakin flawless.

Baru saya tau kenapa Vivix ini sangatlah popular. Sebab kesannya tu sangat-sangat hebat! Bayangkan saya boleh dapatkan kesihatan saya semula selepas buat program detox Vivix ni. Kalau bukan Vivix, mungkin sampai sekarang saya masih berbaju panas dalam rumah walaupun cuaca panas.

cara-merawat-masalah-meroyan-bulu-dengan-kaedah-semulajadi
Senyum macam tiada apa-apa.. tapi dalam badan tu rasa sejuk macam kena cucuk-cucuk jarum

Kalau rasa Vivix mahal, mungkin anda belum jumpa sakit sebenar. Jangan tunggu sakit dulu baru mahu jaga kesihatan. Jagalah mulai sekarang supaya kita dilindungi dari penyakit-penyakit kronik. Inilah pengalaman saya sendiri mengamalkan Vivix. Semoga dapat membantu mereka yang ada masalah sama juga.

cara-merawat-masalah-meroyan-bulu-dengan-kaedah-semulajadi
Tidak tahu apa jadi kalau saya tidak buat program detox sel dengan Vivix dulu

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.cara-merawat-masalah-meroyan-bulu-dengan-kaedah-semulajadi

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.
cara-merawat-masalah-meroyan-bulu-dengan-kaedah-semulajadi