Atasi Masalah Penyakit Kulit Psoriasis Dengan Skincare Semulajadi Ini

Jarang-jarang dengar pasal masalah kulit psoriasis ni kan. Penyakit kulit psoriasis ini nampak macam penyakit kulit biasa.. tapi sebenarnya ia adalah penyakit kronik gangguan autoimun. Penyakit ini dialami 1-3% daripada penduduk di Malaysia. Masalah penyakit kulit ini boleh dialami oleh orang dewasa atau kanak-kanak.


Belum ada punca yang spesifik lagi kenapa penyakit kulit psoriasis boleh berlaku tapi kecenderungan adalah berpunca dari genetik dan faktor alam sekitar. Penyakit ini dikatakan berkaitan dengan masalah sistem imun yang berhubung rapat dengan sel badan.

Kawan saya ada masalah psoriasis ni, memang sangat susah kalau bab pilih skincare. Hari tu dia beli skincare di drugstore, end up tidak sesuai dengan kulit dia. Akhirnya, lebihan kulit yang ada pada badan dia keluar semula dan jadi lebih teruk.

Bila YOUTH skincare released, dia terus beli satu set. Selalunya memang susah dia mau cari skincare ni. Tapi bila tahu YOUTH skincare ni berasaskan 100% dari tumbuhan dan bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya.. apa lagi. Dia terus grabbed satu set. Best sangatlah sebab bila dia beli satu set, dia dapat juga rebate dalam RM40++ gitu.


YOUTH skincare ini bukan saja boleh letak atas muka tapi juga boleh sapu pada bahagian badan lain. Macam kawan saya ni, dia sapu YOUTH pada bahagian yang ada masalah psoriasis. Selepas 1 hari penggunaan YOUTH sudah nampak perubahan yang sangat ketara.

Semoga perkongsian ini memberi manfaat.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian YOUTH skincare ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan YOUTH skincare yang lebih berkesan.