10 Manfaat Vitamin C Semulajadi Yang Senang Dikunyah Oleh Anak Anda

Banyak penyakit berbahaya yang sedang merebak di seluruh Malaysia kebelakangan ini. Terutamanya penyakit HFMD dan selesema burung (H5N1). Apa kata anda sebagai ibubapa yang bertanggungjawab berikan perlindungan semaksimumnya kepada anak anda supaya tidak dijangkiti oleh penyakit-penyakit berbahaya ini.

10-manfaat-vitamin-c-semulajadi-yang-senang-dikunyah-oleh-anak-anda

Chewable-C Plus ini diformulasikan khas buat si manja yang susah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil. Chewable-C Plus ini hanya perlu kunyah sahaja. Pasti si manja suka sebab rasa macam gula-gula. Chewable-C Plus merupakan satu-satunya Vitamin C yang terbukti secara klinikal kerana ia menjalani 350 ujikaji sebelum dipasarkan dan ini sudah melebihi piawai antarabangsa untuk ujian bagi makanan tambahan.

10 MANFAAT VITAMIN C SEMULAJADI YANG SENANG DIKUNYAH OLEH ANDA ANDA

10-manfaat-vitamin-c-semulajadi-yang-senang-dikunyah-oleh-anak-anda

  1. Setiap 1 tablet Chewable-C Plus mengandungi 100mg Vitamin C sama dengan 1 1/2 biji oren.
  2. Chewable-C Plus lebih kecil dan senang dimakan sebab kita hanya perlu kunyah atau hisap saja. Sesuai juga untuk orang dewasa yang susah telan tablet.
  3. Chewable-C Plus berfungsi untuk memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh kita.
  4. Antioksidan memainkan peranan penting dalam tubuh kita kerana antioksidan inilah yang akan melindungi sel kulit daripada dirosakkan oleh radikal bebas dan ia juga bertindak untuk melambatkan penuaan.
  5. Chewable-C Plus menjaga kesihatan tulang, gigi dan gusi.
  6. Chewable-C Plus juga membantu meningkatkan sistem pertahanan tubuh badan.
  7. Tidak mengandungi sebarang pewarna, perasa, pemanis mahupun pengawet tambahan.
  8. Rasa oren yang sangat semulajadi akan membuatkan anak-anak suka dengan Chewable-C Plus.
  9. Menjauhkan anak-anak dari risiko serangan sakit demam, selesema, batuk dan juga sangat bagus untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mempunyai masalah ekzema, resdung, asma, alergik atau alahan.
  10. Kanak-kanak mempunyai sistem pertahanan badan yang lemah daripada orang dewasa, itu sebab sangat digalakkan bagi kanak-kanak untuk amalkan Chewable-C Plus.

Jangan biarkan anak-anak anda diserang penyakit-penyakit jahat ini. Mencegah itu lebih baik daripada mengubati.

10-manfaat-vitamin-c-semulajadi-yang-senang-dikunyah-oleh-anak-anda


Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Chewable-C Plus ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Chewable-C Plus yang lebih berkesan.
10-manfaat-vitamin-c-semulajadi-yang-senang-dikunyah-oleh-anak-anda