Unlimited Car Bonus Yang Shaklee Tawarkan Kepada Pengedarnya!

Car Bonus adalah salah satu bonus yang ditawarkan oleh Shaklee. Walaupun dipanggil Car Bonus tapi ia akan diberikan dalam bentuk cash. Shaklee tidak berikan kita kereta tapi ia berikan kita cash. Jadi suka hati la kita mahu guna car bonus ni untuk apa. Bayar rumah ka, bayar kereta ka ataupun buat beli Macbook. Hehe..


Untuk melayakkan diri mendapat Car Bonus, pengedar Shaklee perlu lengkapkan program Car Bonus dahulu yang mana ia terbahagi kepada 2 pilihan. Pengedar boleh pilih samada lengkapkan program Car Bonus ni 3 bulan ataupun 4 bulan.



Pilihan A: Kelayakan 3 Bulan

Bulan Pertama: 5,000uv
Bulan Kedua: 10,000uv
Bulan Ketiga: 15,000uv

Pilihan B: Kelayakan 4 Bulan

Bulan Pertama: 5,000uv
Bulan Kedua: 7,500uv
Bulan Ketiga: 7,500uv
Bulan keempat: 10,000uv



Fight car bonus ni sangat mencabar. Bukan perkara mudah tapi tiada yang mustahil juga bila kita betul-betul nak. Brigett pun sudah lengkapkan program Car Bonus ni. Bila join group Brigett, Brigett akan ajar macam mana cara fight car bonus ni. Brigett akan ajar lebih detail tentang Car Bonus Shaklee ni bila dah join group Brigett tau hehe..

Car bonus ni bila kita dah lengkapkan, paling minimum Car Bonus adalah RM550. Siapa mau bagi duit tambahan RM550 sebulan kan? Nilai maksimum pula tiada limit. Semakin besar nilai car uv yang kita capai, semakin besar juga car bonus yang kita akan terima.


Ini salah satu car bonus pengedar Shaklee. Car bonus boleh saja cecah 5 angka sebulan. Ini semua Brigett akan kongsikan bila dah join group bisness Brigett. Siapa sangka hanya dengan bermodalkan RM65 kita boleh capai income sebegini banyak.

Moment baru lepas siap fight program Car Bonus.

Masa ni terima anugerah Car Bonus Achiever dari Shaklee semasa National Conference.

Jika anda berminat untuk menyertai kami menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee boleh daftar sekarang. Yuran keahlian untuk mendaftar sebagai member Shaklee hanyalah sebanyak RM65. Dengan RM65 anda sudah boleh mulakan bisness anda. Selepas daftar keahlian, anda akan mendapat memberkit. Kita boleh pilih memberkit dalam bahasa Melayu, English atau Mandarin.


Selepas isi form, hubungi saya di 012 889 5717 atau klik link whatsapp ini untuk dapatkan respond lebih pantas http://brigettrusx.wasap.my.

Luv,
Brigett Rusx.
Coordinator Shaklee.
Business Builder Since 2015.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom