Testimoni Vivix Merawat Masalah Penuaan

Vivix merupakan agen anti-aging yang sangat powerful sehingga boleh touch DNA kita tau. DNA dalam badan kita ni musnah hampir 1 juta sehari, sehari bukan setahun. DNA kita musnah disebabkan oleh radikal bebas. Kalau kita tidak lindungi sel kita ni, lama kelamaan cuma ada sel yang tidak baik saja ada dalam badan kita. Bila isi badan kita tidak baik, sudah semestinya luaran pun sama.. kan?


Amalkanlah Vivix supaya dapat melindungi sel-sel DNA kita ni daripada terus dimusnahkan oleh si radikal bebas. Saya sendiri amalkan Vivix ni untuk melambatkan penuaan. Haha! Kecantikan dan perempuan ni mana boleh dipisahkan. Saya pun mau nampak muda dari usia sebenar. Tidak mau nampak macam makcik-makcik padahal umur baru 20an. Aduiiii!! Ngeri tau!

BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MELAMBATKAN PENUAAN?

1. Membaiki Sel DNA

Menurut kajian, Vivix mampu membaiki sel-sel kita sehingga ke DNA. Bila DNA kita sihat, sudah semestinya sel, tisu, organ, sistem dan tubuh kita juga akan turut sihat. Sama seperti pokok, bila akar pokok sihat.. satu batang pokok tu pun ikut sihat juga. Fokus repair sel dulu kalau mau kecantikan luaran kekal selama-lamanya. 


2. Mengurangkan Keradangan dan Melindungi Sel

Bila radikal bebas banyak merosakkan sel kita, imun kita pun akan semakin lemah. Banyak sel-sel yang mudah mengalami keradangan seperti jerawat timbul atas muka pun salah satu berlakunya keradangan juga. Vivix terbukti secara klinikal sebagai anti-keradangan dan mampu memulihkan sel-sel yang rosak.

Vivix juga merupakan anti-oksidan yang sangat kuat. Ia melindungi sel kita daripada dirosakkan oleh radikal bebas. Sel yang tidak baik akan disingkirkan, manakala sel yang baik pula akan kekal dalam badan. Itu sebab mereka yang amalkan Vivix mempunyai kulit yang sangat cantik sebab hanya sel yang baik-baik belaka saja ada dalam badan.


TESTIMONI PENGGUNA VIVIX YANG NAMPAK JAUH LEBIH MUDA DARI USIA MEREKA SELEPAS AMALKAN ANTI-PENUAAN VIVIXLuv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.