Testimoni Vivix Membantu Meningkatkan Dan Mengekalkan Tenaga

Semakin usia kita meningkat, semakin kurang tenaga yang kita dapat kekalkan. Ini disebabkan oleh sel pembekal tenaga dalam badan semakin berkurang. Itulah pentingnya menjaga kesihatan sel kalau mahu dapatkan badan yang sihat. Vivix merupakan minuman yang mampu membaiki sel-sel badan sehingga ke DNA dan ia juga sangat membantu dalam mengekalkan tenaga seseorang.


BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MENINGKATKAN DAN MENGEKALKAN TENAGA BERPANJANGAN?Secara klinikal, Vivix terbukti mampu membantu meningkatkan tenaga dan mengekalkan tenaga seseorang. 1 daripada 4 mekanisma Vivix adalah membekalkan tenaga. Dalam satu kajian, pengamal yang mengambil Vivix dapat disimpulkan bahawa sel-sel mitochondrianya bertambah selepas mengambil Vivix secara konsisten.

Bila kita mengamalkan Vivix secara konsisten, sudah semestinya sel-sel mitochondrial dapat dikekalkan dan tubuh kita juga akan mendapat tenaga yang berkekalan daripada sel mitochondrial yang semakin banyak dihasilkan selepas mengamalkan Vivix.

Sangat berbeza dengan yang hanya mengamalkan suplemen yang cuma mengandungi resveratrol. Vivix juga mengandungi resveratrol tapi diikuti dengan polifenol. Itu sebab ia 10 kali ganda lebih berkesan daripada suplemen yang hanya mengandungi resveratrol sahaja.


TESTIMONI PENGGUNA VIVIX RASA LEBIH BERTENAGA LEBIH LAMA SELEPAS AMALKAN VIVIX.


Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.