Testimoni Vivix Atasi Masalah Darah Tinggi

Penyakit tekanan darah tinggi adalah salah satu penyakit kronik. Antara risiko utama pesakit mengalami masalah tekanan darah tinggi akan bakal menghidap angin ahmar, sakit jantung dan kegagalan buah pinggang. Punca terjadinya masalah tekanan darah tinggi ini adalah disebabkan oleh masalah buah pinggang, masalah hormon dan masalah saluran darah.


BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MASALAH TEKANAN DARAH TINGGI?

Vivix merupakan makanan tambahan yang kaya dengan vitamin dan mineral. Ia mampu memperbaiki dan melindungi sel. Vivix juga bertindak sebagai anti-okisdan, anti-keradangan dan anti-penuaan.

Kandungan resveratrol dan polifenol dalam Vivix bantu mengatasi masalah risiko sakit jantung dan tekanan darah tinggi. Resveratol ini mampu menurunkan trigliserida, LDL dan membakar lemak berlebihan dalam darah. Ia juga berperanan sebagai pembersih pembuluh darah yang membantu menurunkan kepekatan darah dan mencegah pembentukan pembekuan darah.

TESTIMONI PESAKIT DARAH TINGGI YANG MENGAMALKAN VIVIX.


Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.