Testimoni Pengguna Vivix Yang Ada Masalah Vertigo

Vertigo merupakan satu penyakit yang berpunca disebabkan oleh gangguan sistem keseimbangan badan seseorang. Otak adalah organ yang mengendalikan keseimbangan tubuh kita. Penyakit vertigo ni menyerang bila terdapat gangguan pada bahagian dalam telinga dan penglihatan. Gangguan yang berlaku dalam telinga itu berpunca dari cecair yang terkumpul dan perubahan tekanan dalam telinga. Situasi ini boleh menyebabkan pesakit menjadi pekak dan tidak boleh berdiri dengan betul sebab sudah kehilangan keseimbangan.


BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE MEMBANTU MERAWAT VERIGO?

1. Memperbaiki DNA

Vivix terbukti secara klinikal yang mana ia menunjukkan mampu memulihkan kesihatan tubuh sehingga ke peringkat sel (DNA). Bila Vivix bantu memulihkan sel-sel badan yang rosak, secara tidak langsung organ dan sistem tubuh kita yang mengalami kerosakan juga akan beransur pulih.

Itu sebab ada customer vertigo yang hampir pekak akhirnya pendengaran pulih seperti biasa selepas mengamalkan Vivix.

2. Mengurangkan Keradangan

Salah satu punca pesakit mengalami vertigo adalah disebabkan oleh pola pemakanan yang tidak sihat. Banyak mengambil makanan yang tinggi kolestrol, gula dan lemak. Tabiat buruk merokok juga antara punca seseorang mengalami vertigo.

Menurut kajian, ramuan utama Vivix mampu melindungi tubuh dari tindakbalas keradangan yang berpunca dari pemakanan tidak sihat yang mana akhirnya menyebabkan tubuh menjadi semakin tua dari usia sebenar.

3. Menghalang Pengumpulan Protein AGE

Pembentukan protein AGE ini juga berpunca dari pola pemakanan tidak sihat. Vivix mampu menghalang pengumpulan protein AGE yang merosakkan sel-sel dalam badan. Bila Vivix bertindak, pembentukkan protein AGE dapat diperlahankan maka masalah vertigo dapat dikurangkan.

4. Mengawal Stree Dengan Baik

Vivix merupakan antioksidan yang sangat powerful. Ia mampu melindungi sel kita daripada dirosakkan oleh radikal bebas yang terhasil daripada tekanan yang kita alami. Bila seseorang mengalami stress, radikal bebas akan dirembeskan. Stress boleh menyebabkan peningkatan hormon kortisol dalam darah sehingga mampu menyekat dan menganggu peredaran darah.

Adalah sangat disarankan untuk mengamalkan Vivix untuk mengawal tekanan dan stress agar boleh mengurangkan masalah vertigo menjadi lebih teruk.

TESTIMONI PESAKIT VERTIGO YANG MENGAMALKAN VIVIX UNTUK MERAWAT MASALAH VERTIGO


Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.