Testimoni Pengguna Vivix Yang Ada Masalah Kencing Manis

Kencing manis terjadi apabila kandungan gula dalam darah melebihi paras normal. Ia berlaku apabila hormon insulin tidak dapat dihasilkan untuk menukarkan gula kepada tenaga. Bila ada hormon dalam badan tidak stabil, itu tandanya sel-sel dalam badan kita tidak sihat. Bila sel tidak sihat, seluruh badan kita juga tidak sihat. Maka itu, badan mudah diserang penyakit-penyakit kronik seperti kencing manis.


BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE MENGATASI MASALAH KENCING MANIS?

1. Memperlahankan Sindrom Resistansi Insulin (Metabolic Syndrome)

Vivix merupakan antioksidan yang sangat powerful. Ia bantu melindungi dan memperbaiki sel-sel dalam tubuh kita yang rosak. Oleh it, pengambilan Vivix secara konsisten boleh mengurangkan Metabolic Syndrome yang menyebabkan terjadinya penyakit kronik seperti penyakit kardivaskular dan kencing manis yang berpunca dari kerosakan gen.

2. Mengawal Kepekatan Gula Dalam Darah

Karbohidrat yang dicerna akan menghasilkan gula di mana ia akan bertukar menjadi tenaga. Pengambilan karbohidrat yang tinggi seperti nasi akan menyebabkan kandungan gula dalam darah meningkat. Vivix mengandungi polifenol dari anggur muscadine mampu melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah. Di samping itu, ia juga mengawal kepekatan gula yang tinggi dalam darah. Maka, bila Vivix bertindak kencing manis boleh dikawal.

3. Mencegah Pembentukan Protein AGE

Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula yang berlebihan dalam badan. Ia boleh menyebabkan sel mati, atheroscleratic dan penyakit kencing manis. 1 daripada 4 mekanisma anti-penuaan Vivix adalah memperlahankan pembentukan protein AGE. Bila Vivix bertindak memperlahankan pembentukan protein AGE, maka kencing manis dapat dikawal dengan baik.

TESTIMONI PESAKIT KENCING MANIS YANG MENGAMALKAN VIVIX UNTUK MENGAWAL MASALAH KENCING MANIS. 
Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.