Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

Sekarang ni banyak sangat skincare tumbuh macam cendawan selepas hujan. Terutamanya skincare atau produk kosmetik timbang kilo hari-hari memang ada yang baru. Ramai yang claim produk dorang organik tapi last-last KKM tarik balik kelulusan KKM tu. Ini sebabnya penting bagi kita untuk tahu latar belakang company yang menghasilkan produk skincare yang bakal kita letak pada muka kita.

Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

Awal tahun ini Shaklee telah melancarkan skincare 100% organik yang bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya. Sebelum Shaklee lancarkan di Malaysia, skincare ini sudah sold out banyak kali di cawangan-cawangan Shaklee seluruh dunia termasuklah USA, Taiwan, Jepun, China, Mexico, Indonesia dan Kanada.

Masa skincare ni baru masuk Malaysia pun dah sold out 2 kali. Sebelum ini Shaklee mengeluarkan skincare organik juga iaitu Nutiwhite dan Enfuselle tapi Shaklee telah tukarkan dengan skincare organik yang lebih hebat. Skincare ini 10 kali ganda lebih hebat, lebih bagus, lebih cepat kesannya berbanding skincare Nutriwhite dan Enfuselle.

APAKAH SKINCARE ITU?

YOUTH SKINCARE!

Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

Sebelum officially dilancarkan,  YOUTH skincare ini telah menjalani ujian klinikal selama 8 tahun. Bukan satu tempoh yang pendek tau. Ini buktinya Shaklee ingin berikan produk terbaik kepada penggunanya. YOUTH skincare sesuai untuk semua jenis kulit. Tiada set untuk kulit berminyak atau kulit kering atau kulit sensetif. Semua orang pun boleh pakai. 😍


Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

Fakta YOUTH skincare:
  • 100% wanita terlah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda. Ini bermaksud semua wanita yang menggunakan YOUTH skincare menunjukkan perubahan positif pada kulit mereka.
  • 2/3 telah mengalami perubahan usia kulit mereka kepada sedekah lebih muda. Ini bermaksud kulit 2/3 wanita yang menggunakan YOUTH skincare ini menjadi 10 tahun lebih muda.


Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

YOUTH skincare dicipta untuk semua jenis kulit bagi semua peringkat usia. YOUTH skincare juga:
  • 100% vegan.
  • Dari bahan semulajadi.
  • Berasaskan tumbuhan.
  • Sesuai untuk kulit sensetif.
  • Hipoalergenik.
  • Tidak komedogenik
  • Diuji ahli dermatologi
  • Bebas kekejaman.

Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

5 bahan utama yang memainkan peranan penting dalam YOUTH skincare ini. Pastikan skincare anda bebas dari semua jenis bahan kimia dalam gambar tu tau. YOUTH skincare bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya. Sangat selamat untuk kulit anda!

Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

Kita mahu skincare yang boleh bagi kesan yang cepat. Memang banyak skincare yang berikan kesan yang cepat tapi skincare tersebut penuh dengan bahan kimia. Adakah ia selamat untuk kulit kita? Adakah ia selamat digunakan untuk jangkamasa panjang?

YOUTH skincare ini beri kesan yang cepat dan ia 100% organik juga. Kalau boleh berikan kulit muka anda bebas dari bahan kimia kenapa tidak ambil peluang ini.. kan? Inilah masanya untuk tukar skincare anda kepada skincare 100% organik yang terbukti secara klinikal dan bukan hanya pada mulut orang sahaja.

YOUTH skincare juga sudah keluar di majalah Vogue Taiwan, padahal baru saja dilancarkan! 😍

Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018

Boleh dapatkan testimoni-testimoni bagi kesemua peringkat umur pengguna YOUTH skincare di sini:
Sedikit info tentang latar belakang syarikat Shaklee yang mengeluarkan produk YOUTH skincare ini. Syarikat Shaklee sudah beroperasi lebih 60 tahun sejak 1956 lagi, dengan tagline Shaklee iaitu Safe, Proven, Guaranteed membuktikan Shaklee tidak akan mengeluarkan produk yang memudaratkan kesihatan penggunanya.

Skincare Organik Terbaik Malaysia 2018


Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian YOUTH skincare ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan YOUTH skincare yang lebih berkesan.