Shaklee Bagi Unlimited Tiket Percutian Kepada Pengedarnya!

1 dalam 3C yang Shaklee tawarkan kepada pengedarnya adalah Convention yang mana Shaklee berikan trip percutian percuma kepada pengedar-pengedarnya. Dalam bisness Shaklee ada 2 event besar National Convention iaitu Shaklee Business Leaders National Conference dan Shaklee Conference. Untuk percutian percuma juga ada 2 jenis iaitu regional trip dan international trip.


Shaklee Business Leaders National Conference

Event Shaklee Business Leader Conference ni bukan semua pengedar boleh pegi, hanya yang terpilih saja akan layak ke event ini. Ini adalah event Shaklee untuk effective leaders. Di sinilah leaders akan berhimpun untuk bersama-sama mendengar plan marketing company Shaklee untuk setahun, barulah leaders boleh susun strategi untuk organisasi sendiri sepanjang tahun.

Shaklee Business Leaders National Conference 2017

Shaklee Business Leaders National Conference 2018


Shaklee National Conference

Event ni terbuka untuk semua pengedar tidak kira la yang sudah leader mahupun belum leader lagi. Di sinilah kita boleh mengambil inspirasi daripada impact speaker dan Masters Coordinator yang dijemput untuk berkongsikan perjalanan-perjalanan mereka sepanjang menubuhkan bisness Shaklee. Masa ini juga semua pengedar yang mencapai target akan diraikan dan diberi anugerah.

Shaklee National Conference 2017

Shaklee National Conference 2017

Masa ni naik stage terima award Car Bonus achiever masa Shaklee National Conference 2017

Percutian Percuma Shaklee

Percutian percuma Shaklee ini ada 2 iaitu regional trip dan international trip.

Regional Trip

Regional trip dulunya adalah national trip saja tapi sekarang Shaklee ubah. Bolehlah pengedar nikmati percutian percuma di luar negara biarpun tidak jauh ahha.. Regional trip ni akan berlangsung selama 4 hari 3 malam. Shaklee first regional trip adalah Langkawi-Phuket-Pulau Pinang. 

Percutian percuma yang pertama dengan Shaklee!

Last day Regional Trip di Penang bersama-sama dengan CEO  & VP Shaklee Malaysia

Hantar husband menikmati percutian percuma dari Shaklee

Seronoknya!

Legasi Shaklee semasa Shaklee National Incentive Trip 2017


International Trip

Biasanya international trip ni sekali dengan Shaklee International Conference. Untuk International Trip legasi Shaklee akan pergi bercuti di luar negara selama 7-12 hari! Lama kan?! Memang enjoy sakan! International trip ni boleh pilih samada pengedar mahu pergi negara-negara lain ataupun pergi Umrah.

2015 - Italy
2016 - USA
2017 - Jepun
2018 - Mediterranean Cruise (cover 3 negara)

Tahun depan pula Shaklee akan bawa pengedar-pengedarnya ke USA untuk melawat HQ Shaklee dan berjumpa dengan saintis-saintis Shaklee. Bestnya!!

Legasi Shaklee semasa International Trip ke USA 2016

Legasi Shaklee semasa bercuti di Jepun 2017

Cruise yang bakal dinaiki oleh legasi Shaklee pada tahun ini (2018). Akan ke 3 negara iaitu Spain, France dan Italy

Legasi Shaklee ke Umrah & Istanbul 2017

Tiket percutian Shaklee ni kita tidak boleh jual beli. So, siapa yang betul-betul layak saja akan terima tiket percutian ni. Percutian ni akan ditanggung 100% oleh Shaklee, kita cuma bawa badan ja pergi sana. Siap kena bagi pocket money lagi untuk shopping tau. Best sangat!

Yang lagi best bila tiket percutian ini tiada had! Kalau kita mahu bawa 4 orang anak serta suami kita, jadi kita perlu 6 tiket bukan? Yes! Ia tidak mustahil dalam percutian Shaklee ni.. Kita memang mampu bawa satu keluarga pergi bercuti! Situasi ini memang berlaku dalam Shaklee pun! So inspired!

Kalau anda juga berminat untuk bercuti secara percuma. Sangatlah dialu-alukan untuk menyertai group kami. Cara-cara untuk qualify trip percuma ni Brigett akan kongsikan. Brigett dah qualified 3 trip percuma Shaklee sepanjang Brigett aktif dalam bisness Shaklee ni. Bulan November tahun ini pula akan pergi Bangkok. Yey! Tak sabar!

Jika anda berminat untuk menyertai kami menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee boleh daftar sekarang. Yuran keahlian untuk mendaftar sebagai member Shaklee hanyalah sebanyak RM65. Dengan RM65 anda sudah boleh mulakan bisness anda. Selepas daftar keahlian, anda akan mendapat memberkit. Kita boleh pilih memberkit dalam bahasa Melayu, English atau Mandarin.


Selepas isi form, hubungi saya di 012 889 5717 atau klik link whatsapp ini untuk dapatkan respond lebih pantas http://brigettrusx.wasap.my.

Luv,
Brigett Rusx.
Coordinator Shaklee.
Business Builder Since 2015.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom