Set Penjagaan Kulit Semulajadi Yang Anda Mesti Beli Untuk Selamatkan Kulit Anda

YOUTH skincare merupakan skincare produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia memandang kita semuda yang kita lihat pada diri kita sendiri. Kita rasa sihat dan bertenaga seperti orang muda dan kita kelihatan semuda yang kita rasakan dengan set penjagaan kulit semulajadi YOUTH ini.


"YOUTH skincare telah menjalani ujian klinikal selama 8 tahun sebelum mula dijual di seluruh dunia."

Pada 1 Mei 2018, YOUTH skincare telah dilancarkan di Malaysia. Pertama kali YOUTH skincare dilancarkan, stock habis tidak sampai 72 jam. Bila stock YOUTH skincare kena restock semula, ia sold out kurang dari 48 jam! Dasyat sungguh sambutan YOUTH skincare ni. Siapa tidak mahu skincare yang berasaskan 100% tumbuhan semulajadi kan.

KANDUNGAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE

YOUTH skincare adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup kita, kerosakan persekitaran atau penuaan semulajadi.

5 kandungan utama yang memainkan peranan penting dalam YOUTH skincare:

1. Muscadine Grape


Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

2. Lotus Japonicus


YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus yang mana mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

YOUTH Complex dihasilkan bersama Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit kita secara berstruktur.

3. Apple Stem Cell Extract


Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit kita kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

4. Schisandra Chinensis Fruit Extract


Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

5. Vital Repair Complex


Vital Repair Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.


SHAKLEE DIFFERENCE YOUTH SKINCARE

Keputusan Klinikal Tanpa Kompromi.


YOUTH skincare menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal - memberikan kita keputusan klinikal tanpa kompromi.

Shaklee menggunakan Indeks Usia Kulit untuk mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinkal yang berasaskan fakta. Indeks Usia Kulit ini dibangunkan secara klinkal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa.

8 tanda-tanda utama penuaan yang dikaji iaitu:
 1. Kedutan kulit
 2. Saiz pori
 3. Tona kulit
 4. Keanjalan
 5. Tekstur kulit
 6. Hiperpigmentasi
 7. Seri kulit
 8. Kekenduran
Keputusan Klinikal YOUTH Skincare Ke Atas Penggunanya.
 • 100% wanita yang menggunakan YOUTH skincare telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.
 • 2/3 daripada kulit wanita yang menggunakan YOUTH skincare didapati usia kulit mereka menjadi 10 tahun lebih muda.
Perbezaan YOUTH Skincare Dengan Skincare Lain.


YOUTH skincare direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada kita dan juga planet kita.

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemaran, racun perosak dan benda asing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda bebanding yang diperlukan oleh piawai antarabangsa. Malah Shaklee telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk Shaklee adalah selamat.

YOUTH skincare bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya. Shaklee telah buktikan yang kita tidak perlu korbankan keselamatan dan ketulenan untuk dapatkan kulit cantik. Dengan YOUTH skincare kita boleh menjaga keselamatan kulit daripada bahan-bahan kimia berbahaya.

Selain itu, YOUTH skincare juga:
 • 100% vegan.
 • Diekstrak dari bahan semulajadi.
 • Bebas kekejaman. Tidak dikaji dengan haiwan.
 • Hipoalergenik.
 • Non-comedogenic (tidak menyumbat liang pori).
 • Diuji oleh dermatologi.
 • Diuji oleh ahli oftalmologi.  APA YANG ADA DALAM SET YOUTH SKINCARE?  YOUTH skincare ni ada 6 item:
  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. Activating Serum
  4. Age Defense Moisturizer - SPF50
  5. Advance Renewal Night Cream - Light/Rich
  6. Radiance C+E
  Siapa yang sesuai menggunakan YOUTH skincare?
  1. Mereka yang mahu kulit nampak lebih muda dari usia sebenar.
  2. Mereka yang ada masalah jerawat, jeragat, kulit sensetif, psoriasis.
  3. Mereka yang ada masalah pori besar.
  4. Mereka yang ada masalah whitehead dan blackhead.
  5. Mereka yang jenis kulit berminyak, kering atau kombinasi.
  6. Mereka yang inginkan warna kulit wajah sekata.
  7. Mereka yang ingin pudarkan parut jerawat lama atau baharu.
  Kelebihan beli Fullset YOUTH.
  • Automatik dapat harga ahli. Diskaun 25%.
  • Dapat keahlian percuma bernilai RM65.
  • Dapat postage percuma bernilai RM10.
  • Dapat CASH BACK RM48.
  • Layak menerima konsultasi dan cara pemakaian YOUTH skincare yang lebih berkesan.


  TESTIMONI PENGGUNA YOUTH SKINCARE MALAYSIA

  Boleh dapatkan testimoni-testimoni bagi kesemua peringkat umur pengguna YOUTH skincare di sini:
  Luv,
  Brigett Rusx.
  Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
  Facebook: Brigett Rusx
  Instagram: @cikanggurdotcom

  ***

  Untuk pembelian YOUTH skincare ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


  Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan YOUTH skincare yang lebih berkesan.