Petua Dapatkan Kulit 10 Tahun Lebih Muda Dengan Skincare Semulajadi

Banyak produk di luar yang berkesan tapi mengandungi bahan kimia berbahaya untuk mempercepatkan proses kecantikan wajah kita. Apa kata anda tukar skincare anda kepada skincare yang mesra alam? Yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan bebas dari bahan kimia berbahaya. Kulit muka pun selamat dan terjaga dari bahan-bahan kimia berbahaya kan? Plus, kesan pun cepat.


FAKTA YOUTH SKINCARE SHAKLEE


YOUTH skincare merupakan skincare yang berasaskan tumbuhan. 100% vegan dan bebas dari 1500 jenis bahan kimia berbahaya. Bayangkan kulit muka kita boleh saja cantik nampak perlu calit bahan kimia atas muka. 


YOUTH skincare boleh digunakan untuk semua jenis kulit. Tidak kiralah kulit kita jenis kombinasi, berminyak, kering ataupun sensetif. Semua pun boleh guna skincare YOUTH ni. Best kan? Tidak payah lagi beli skincare lain-lain jenis. Pencuci muka lain, toner lain, serum lain, night cream lain.. alahaiii leceh tau. 


YOUTH skincare ni boleh bantu semua masalah kulit termasuklah masalah jerawat, jeragat, psoriasis, masalah kulit sensetif dan semua jenis masalah kulit. Lagipun pertama kali guna YOUTH skincare ni, kulit tidak rasa pedih atau kering tau.

Ramai yang mempersoalkan kalau YOUTH skincare ni sesuai atau tidak untuk ibu hamil. Pertama kali saya cuba YOUTH skincare ini semasa saya pregnant anak ketiga. Kesannya tu sangatlah bagus. Kulit muka saya breakout masa saya start pregnant sebab hormon mula mengalami ups and downs. 

Bila pakai YOUTH skincare tanpa mengamalkan makanan tambahan, memang tidak memudaratkan kesihatan YOUTH skincare ni malah kulit saya semakin lembap, halus, kurang berminyak dan tidak cepat naik jerawat lagi. Bila add on dengan makanan tambahan khas untuk kulit dan untuk ibu hamil memang kesan tu nampak lagi laju. Lagipun YOUTH skincare ini kan dia bebas dari bahan kimia berbahaya, of course YOUTH skincare ni selamat untuk ibu hamil.
YOUTH skincare ni ada 6 item:
 1. Luminous Gel Oil Cleanser
 2. Perfecting Skin Toner
 3. Activating Serum
 4. Age Defense Moisturizer - SPF50
 5. Advance Renewal Night Cream - Light/Rich
 6. Radiance C+E
Siapa yang sesuai menggunakan YOUTH skincare?
 1. Mereka yang mahu kulit nampak lebih muda dari usia sebenar.
 2. Mereka yang ada masalah jerawat, jeragat, kulit sensetif, psoriasis.
 3. Mereka yang ada masalah pori besar.
 4. Mereka yang ada masalah whitehead dan blackhead.
 5. Mereka yang jenis kulit berminyak, kering atau kombinasi.
 6. Mereka yang inginkan warna kulit wajah sekata.
 7. Mereka yang ingin pudarkan parut jerawat lama atau baharu.
Kelebihan beli Fullset YOUTH.
 • Automatik dapat harga ahli. Diskaun 25%.
 • Dapat keahlian percuma bernilai RM65.
 • Dapat postage percuma bernilai RM10.
 • Dapat CASH BACK RM48.
 • Layak menerima konsultasi dan cara pemakaian YOUTH skincare yang lebih berkesan.

TESTIMONI PENGGUNA SKINCARE YOUTH SHAKLEELuv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian YOUTH skincare ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan YOUTH skincare yang lebih berkesan.