Cara Senang Merawat Muka Berjerawat Teruk Tanpa Suntikan Dan Laser

Vivix merupakan agen anti-oksidan, anti-keradangan dan anti-penuaan yang sangat kuat sehingga ia mampu menlindungi sel-sel DNA kita. Selain itu, Vivix juga merupakan agen detox yang membantu menyingkirkan toksin dalam badan. 


BAGAIMANA VIVIX MENGATASI MASALAH KULIT BERJERAWAT TERUK

Menurut kajian, mereka yang ada masalah jerawat teruk sehingga mengalami muka breakout mempunyai anti-okisdan yang sangat rendah. Vivix mampu membantu masalah ini kerana Vivix agen anti-oksidan. Untuk mengecutkan jerawat bengkak, dengan Vivix boleh mengecutkan jerawat sebab Vivix mempunyai sifat anti-keradangan.

Saya sendiri mengamalkan Vivix untuk mengatasi masalah muka breakout yang penuh dengan jerawat. Syukur selepas 2 minggu menjalani program detox sel, jerawat semua kecut. Kini tinggal parut saja lagi.

TESTIMONI SAYA SELEPAS MENGAMALKAN VIVIX UNTUK MASALAH KULIT BREAKOUT


Boleh tengok macam mana teruknya kulit muka saya dulu. Syukur ada Vivix untuk saya dapatkan semula kulit saya. Ramai juga artis Malaysia yang mengamalkan Vivix untuk kekalkan kecantikan kulit mereka. Bukan pada muka saja tapi juga pada kesihatan dan kecantikan dalaman mereka.Ikuti perjalanan kulit saya dalam video ini.


Subscribe channel youtube saya di Brigett Rusx Channel


Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.