Cara Mengatasi Masalah Kulit Bagi Wanita Berusia 50an

Setiap wanita ada masalah kulit, apakan lagi wanita-wanita yang sudah berusia. Mampukah wanita berusia 50an ini dapat kulit idaman mereka kembali? Yup boleh. Ada skincare semulajadi yang terbukti secara klinikal boleh membantu meremajakan kulit. 2/3 daripada pengguna produk ini mendapat kesan yang mana kulit mereka menjadi 10 tahun lebih muda dari usia sebenar! AMAZING!


Wanita berusia 50an ini kebanyakannya mengalami masalah jeragat, kulit kendur, eyebag dan tona kulit tidak sekata. Ini disebabkan kulit wanita berusia 50an sudah kekurangan collagen dan antioksida dalam badan.

BAGAIMANA YOUTH MEMBANTU MENGATASI MASALAH KULIT WANITA BERUSIA 50 TAHUN DAN KE ATAS?

YOUTH skincare mampu membantu mengembalikan kulit wanita berusia 50 tahun ke atas ini secara semulajadi tanpa kompromi. YOUTH skincare sudah menjalani kajian makmal selama 8 tahun untuk dikaji agar ia sesuai untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.


YOUTH skincare mengandungi 5 jenis bahan utama iaitu:
  • Muscadine grape - Melindungi kulit dari kerosakan DNA untuk kulit lebih muda.
  • Vital Repair+ Complex - Meneutralkan radikal bebas dan melegakan kulit untuk perlindungan yang optimum.
  • Schisandra Chinensis - Menyuburkan dengan vitamin semulajadi dan antioksidan untuk menyokong struktur kulit muka.
  • Lotus Japonicus - Menyokong penghasilan kolagen dan elastist serta mengurangkan kedutan untuk kulit kelihatan lebih anjal.
  • Apple Stem Cell - Mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit berseri, cerah dan lembut.Yang membezakan YOUTH skincare dengan skincare antarabangsa di pasaran, YOUTH skincare adalah skincare yang bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya. YOUTH skincare bukan saja semulajadi malah ia bebas dari bahan-bahan kimia berbahaya. Jangan takut letak YOUTH skincare ini untuk 10 tahun pun atas muka kita sendiri sebab confirm tidak akan berikan kesan negatif.

TESTIMONI PENGGUNA YOUTH SKINCARE BERUSIA 50AN

Kulit nampak lebih tegang dari sebelumnya.

Jeragat semakin pudar. Kulit semakin cerah dan semakin tegang.

Jeragat teruk nampak perubahan besar. Kulit juga semakin cerah.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian YOUTH skincare ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan YOUTH skincare yang lebih berkesan.