5 Langkah Mudah Untuk Memperbaharui Dan Mengekalkan Kecantikan Kulit Wanita Berusia 30an Hingga 40an

Pada usia 30an hingga 40an ini antara kulit wanita akan kehilangan collagen, mula timbul kedut-kedut di bahagian mata dan mulut serta terjadinya pembentukan jeragat. Kalau kita tidak buat penjagaan awal kulit kita pada usia kita 20an, maka kita terpaksa untuk memulihkan dan memperbaharui kulit kita ini bila usia kita mencecah 30an-40an.


Jangan risau, dalam entri hari ini saya akan kongsikan tips mudah untuk penjagaan kulit bagi wanita berusia 30an-40an.

5 LANGKAH MUDAH UNTUK MEMPERBAHARUI DAN MENGEKALKAN KECANTIKAN KULIT WANITA 30AN HINGGA 40AN


Langkah 1:  Guna Luminous Gel Oil Cleanser

  • Pencuci muka ini bertindak untuk membersih, menghalus dan menyediakan kulit kita lebih lembut dan menjadikan wajah lebih berseri.


Langkah 2: Apply Perfecting Skin Toner

  • Toner ini bantu untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi pada kulit kita.


Langkah 3: Sapu YOUTH Activating Serum pada muka

  • Menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel dan menjadikan kulit lebih berseri dan nampak lebih muda.


Langkah 4: Guna Age Defense Moisturizer - SPF50

  • Untuk melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit dan dalam masa yang sama meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.


Langkah 5: Apply Advanced Renewal Night Cream - Light/Rich

  • Menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit nampak lebih muda, lebih halus dan lebih berseri.Bila kita sedar kulit semakin berkedut, semakin hilang seri, semakin kusam, semakin berjeragat.. cepat-cepat ambil langkah untuk atasi masalah ini. YOUTH skincare adalah skincare 100% vegan dan semulajadi. 2/3 daripada wanita yang menggunakan YOUTH skincare ini, kulit mereka jadi 10 tahun lebih muda dari usia sebenar mereka. Jangan ragu-ragu dengan YOUTH skincare, sebab YOUTH skincare ini terbukti secara klinikal tanpa kompromi.

TESTIMONI PENGGUNA YOUTH SKINCARE BERUSIA 30AN HINGGA 40ANLuv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian YOUTH skincare ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan YOUTH skincare yang lebih berkesan.