4 Langkah Penjagaan Kulit Bagi Wanita 20an Hingga 30an

Walaupun usia masih muda, tidak semestinya kita tidak perlu jaga muka kan? Collagen akan mula berkurang pada usia kita 20an. Bayangkan kalau kita tidak jaga muka awal-awal, apa akan terjadi dengan kulit muka kita.

4 Langkah Penjagaan Kulit Bagi Wanita 20an Hingga 30an

Dengan YOUTH skincare, tidak perlu lagi kita risau tentang kemusnahan sel, kedutan, jeragat, jerawat, kulit sensetif dan sebagainya. YOUTH skincare membantu dalam penjagaan wajah kita dengan bahan-bahan semulajadi. Selamat muka kita dari produk timbang kilo kan. Lagipun YOUTH skincare ni harganya pun afforable juga.

4 LANGKAH PENJAGAAN KULIT BAGI WANITA 20AN HINGGA 30AN

1. Bersihkan muka dengan Luminous Gel Oil Cleanser. 

- Pencuci muka ni bantu juga tanggalkan makeup yang ringan-ringan sekaligus melembutkan dan menyegarkan kulit muka.

2. Gunakan Perfecting Skin Toner.

 - Toner ni akan bersihkan lagi kotoran pada muka sehingga ke pori tau. Penting pakai toner selepas cuci muka.

3. Apply krim pelembap Age Defense Moisturizer SPF50.

- Pelembap ni bertindak sebagai sunscreen juga. Ia bantu melembapkan dan melindungi kulit kita dalam masa yang sama. Kenapa SPF50? Sebab matahari di Malaysia ni terik sangat sampai boleh buat kulit kita terbakar hangus kalau kita tidak apply sunscreen bila keluar rumah.

4. Sapu krim malam Advanced Renewal Night Cream.

- Night cream ni ada jenis Light dan ada juga jenis Rich. Bolehlah aktifkan collagen sambil-sambil kita tidur. Besok pagi tengok muka lebih berseri dan rasa lebih fresh!

4 Langkah Penjagaan Kulit Bagi Wanita 20an Hingga 30an
Bahan utama dalam YOUTH skincare

4 langkah muda untuk kekalkan keremajaan kulit wajah anda. Lagi awal kita jaga kulit muka kita, lagi lambat kita kena nampak macam macik-macik. Hehe.. siapalah nak kena nampak macam macik-macik sedangkan usia kita baru 20-30an kan. Dengan skincare YOUTH ini juga kita boleh jadikan kulit kita nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar kita tau! BEST!

TESTIMONI WANITA BERUSIA 20AN HINGGA 30AN YANG MENGGUNAKAN YOUTH SKINCARE.

4 Langkah Penjagaan Kulit Bagi Wanita 20an Hingga 30an
Testimoni saya sendiri. 20an

4 Langkah Penjagaan Kulit Bagi Wanita 20an Hingga 30an
Testimoni pengguna YOUTH skincare berusia 20an

4 Langkah Penjagaan Kulit Bagi Wanita 20an Hingga 30an
Testimoni pengguna YOUTH skincare berusia 30an

4 Langkah Penjagaan Kulit Bagi Wanita 20an Hingga 30an
Testimoni pengguna YOUTH skincare berusia 30an

4 Langkah Penjagaan Kulit Bagi Wanita 20an Hingga 30an
Testimoni pengguna YOUTH skincare berusia 30an

4 Langkah Penjagaan Kulit Bagi Wanita 20an Hingga 30an
Testimoni pengguna YOUTH skincare berusia 20an

4 Langkah Penjagaan Kulit Bagi Wanita 20an Hingga 30an
Testimoni pengguna YOUTH skincare berusia 30an

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian YOUTH skincare ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan YOUTH skincare yang lebih berkesan.