3 Tawaran Hebat Shaklee Kepada Semua Pengedarnya!

Selain dari kelebihan mendapat harga diskaun keahlian, Shaklee juga menawarkan banyak jenis bonus untuk para pengedarnya. Antaranya ialah:

  1. Cash Bonus
  2. Car Bonus
  3. Convention (Percutian Percuma)

1. CASH BONUS

Setiap ahli Shaklee yang mencapai pembelian 150 point akan layak bonus. Tidak kiralah ahli Shaklee ini berniaga mahupun makan sendiri saja. Walaupun tidak bisness dan hanya makan sendiri tapi masih layak dapat cash rebate dari Shaklee. Best! Jimat!

Shaklee menawarkan 9 jenis Cash Bonus kepada pengedar aktif. Antaranya:
  • Untung Runcit.
  • Personal Bonus.
  • Net Personal Bonus.
  • 6 Level Leadership Bonus.
  • Insentif Bonus.
Shaklee akan direct bank in Cash Bonus pengedar pada 15hb setiap bulan. Tapi kadang-kadang awal juga Shaklee bank in bonus ni. Yay! Tiadalah istilah bulan tua.

Bonus pengedar Shaklee.

2. CAR BONUSUntuk mencapai Car Bonus ini, pengedar perlu melengkapkan program Car Bonus. Ada 2 pilihan untuk lengkapkan Car Bonus program ini. Samada pengedar memilih untuk lengkapkan dalam masa 3 bulan atau 4 bulan. 

Pengedar akan menerima 3% dari hasil jualan kumpulan untuk Car Bonus. Pengedar akan berjuang untuk melengkapkan program Car Bonus ini, tetapi akan menerima Car Bonus sampai bila-bila. Minimum Car Bonus yang diterima adalah RM550 dan tiada had maksimum bagi Car Bonus ini.

Semasa menerima anugerah Car Bonus achiever di Shaklee National Conference 2017

Ada bonus tambahan untuk dapatkan kereta idaman!


3. CONVENTION (PERCUTIAN PERCUMA)

Shaklee mempunyai 2 jenis percutian percuma.
  1. Regional Trip.
  2. International Trip.
Shaklee International Trip Japan 2017

Shaklee International Trip Japan 2017

Shaklee Regional Trip Langkawi-Phuket-Penang 2017

Hantar suami bercuti dengan trip percuma Shaklee

Semasa husband di Penang mengikuti percutian percuma dari Shaklee

Trip pertama bersama Shaklee ke Bangkok 2016

Percutian percuma dari Shaklee. Bangkok 2016.

Trip ini adalah trip mewah 5 bintang yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee.  Pengedar akan mengumpul point sepanjang tahun untuk melayakkan diri ke percutian percuma ini. Yang bestnya pengedar boleh fight lebih dari 1 tiket. Boleh bawa satu keluarga pergi melancong percuma 100% tajaan Shaklee.

Shaklee juga mengadakan event-event besar seperti Shaklee Business Leaders National Conference dan Shaklee National Conference setiap tahun.

CEO Shaklee Roger Barnett berikan ucapan di Business Leaders National Conference

Bersama-sama downline, upline dan sideline semasa Business Leaders National Conference.

Shaklee National Conference 2018

Inilah antara tawaran hebat yang Shaklee berikan kepada semua pengedarnya. Siapa sangka hanya dengan yuran keahlian RM65 saja kita sudah boleh mulakan legasi kita. Berbaloi daftar keahlian dengan Shaklee.

Jika anda berminat untuk menyertai kami menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee boleh daftar sekarang. Yuran keahlian untuk mendaftar sebagai member Shaklee hanyalah sebanyak RM65. Dengan RM65 anda sudah boleh mulakan bisness anda. Selepas daftar keahlian, anda akan mendapat memberkit. Kita boleh pilih memberkit dalam bahasa Melayu, English atau Mandarin.Selepas isi form, hubungi saya di 012 889 5717 atau klik link whatsapp ini untuk dapatkan respond lebih pantas http://brigettrusx.wasap.my.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom