Vita-Lea Iron Formula Shaklee Multivitamin Lengkap Untuk Atasi Masalah Anemia Ibu Hamil

Anemia atau kekurangan zat besi dalam darah ibu hamil ini antara masalah kesihatan yang sering berlaku dalam kalangan ibu hamil. Walaupun anemia antara masalah kesihatan tetapi ia boleh dicegah, dirawat dan dikawal dengan mudah. Dengan hanya mengamalkan makanan sihat pada awal kehamilan boleh mencegah masalah ini daripada berlaku.

Pengambilan makanan tambahan atau supplemen juga sangat membantu dalam mengatasi masalah anemia. Saya selalu sarankan ibu-ibu yang ada masalah anemia ini untuk amalkan Set Ibu Hamil Shaklee untuk menjaga kesihatan sepanjang fasa kehamilan sekaligus mencegah masalah anemia.


Salah satu vitamin dalam Set Ibu Hamil Shaklee adalah Vita-Lea Iron Formula. Vita-Lea Iron Formula antara vitamin yang sangat popular. Jika ibu tidak mempunyai bajet, saya akan syorkan mereka ambil Vita-Lea Iron Formula sebab Vita-Lea merupakan multivitamin yang lengkap dengan vitamin dan mineral.


Fakta Menarik Tentang Vita-Lea Iron Formula.


  • Mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral lengkap termasuk Vitamin B, Vitamin C, Kalsium, Asid Folik dan Zat Besi yang sangat diperlukan untuk mencegah dan merawat masalah anemia ibu hamil.Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian SET KEHAMILAN ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan SET KEHAMILAN yang lebih berkesan.