B-Complex Shaklee Bantu Naikkan Bacaan Darah Ibu Hamil

B-Complex Shaklee ni bukan Vitamin B biasa-biasa. 


Kenapa ia dipanggil B-Complex? 

Sebab B-Complex Shaklee ni mengandungi kesemua 8 jenis Vitamin B. Hanya yang mengandungi ke lapan-lapan jenis Vitamin B ini saja yang boleh dipanggil sebagai B-Complex kerana ia dilengkapi dengan 8 jenis Vitamin B.

Tu sebab bila kita ingin memilih Vitamin B terbaik, pilihlah yang lengkap dengan 8 jenis Vitamin B. Jadi tidak perlu lagi susah-susah ambil Vitamin B yang berlainan dalam tablet yang berlainan.

B-Complex ini mengandungi asid folik dan vitamin B12 yang mana menyokong dalam penghasilan darah merah. Asid folik pula baik untuk ibu hamil bagi mencegah berlakunya kecacatan janin sebelum dan sepanjang fasa kehamilan.


Saya sendiri pun amalkan B-Complex ini semasa hamil. Memang tiada rekod masalah darah kurang dari 11 g/dl. Selain tu, B-Complex inijuga mengandungi Vitamin B2 yang membantu menangani masalah stress dengan mudah. Memang susah sangat mau naik angin bila makan B-Complex Shaklee ni. Saya yang mengandung sambil menjaga anak kecil pun memang susah sangat kena serang perasaan moody. Siapa yang tidak mau rasa happy saja sepanjang kehamilan kan?


Jangan lupa ambil B-Complex masa mengandung tau. Selain support perkembangan janin, kita yang ibu ni pun boleh bebas dari perasaan tertekan. Ibu happy, sudah semestinya kandungan pun sihat.

Semoga bermanfaat. xx

Artikel berkaitan: Set Lengkap Ibu Hamil

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian SET KEHAMILAN ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan SET KEHAMILAN yang lebih berkesan.