Tips Berpuasa Tanpa Sebarang Masalah Bagi Si Ibu Yang Sedang Menyusukan Bayi

Setiap kali berpuasa, pasti si ibu akan rasa lemas badan. Tambah-tambah pula sedang menyusukan anak di bulan puasa. Tapi jangan risau, kali ini Brigett ingin kongsikan cara untuk mengekalkan tenaga dan air susu mereka semasa berpuasa bagi si ibu yang sedang menyusukan si manja.

tips-berpuasa-tanpa-sebarang-masalah-bagi-si-ibu-yang-sedang-menyusukan-bayi

Kawan Brigett ini amalkan ESP semasa bulan puasa tahun lalu. Masa tu anak masih kecil lagi dan masih menyusu. Dia sendiri kongsikan pengalamannya mengamalkan ESP semasa berpuasa. Amalkan ESP pada waktu sahur, tahan lapar sampai ke petang. Walaupun sedang menyusukan anak tapi tetap bertenaga sampai waktu berbuka puasa. Tiada juga mengalami masalah kekurangan air susu.

tips-berpuasa-tanpa-sebarang-masalah-bagi-si-ibu-yang-sedang-menyusukan-bayi

ESP adalah sumber protein yang berasaskan tumbuhan. Mengandungi 9 jenis amino asid perlu yang badan kita tidak dapat hasilkan. Lagi best, ESP ini diperbuat dari kacang soya yang tidak diubahsuai genetik. Tiada suntik-suntik. Cara pemprosesan pun, kacang soya dicuci bersih menggunakan air sebelum ia dihancurkan.

tips-berpuasa-tanpa-sebarang-masalah-bagi-si-ibu-yang-sedang-menyusukan-bayi

Ibu yang sedang menyusukan kenalah buat persediaan di bulan puasa, supaya boleh berpuasa tanpa rasa letih dan lemau sepanjang hari. Mood pun okay saja sebab tiada masalah kekurangan air susu.

***

Untuk pembelian ESP ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan ESP yang lebih berkesan.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom