Skincare 100% Vegan Yang Selamat Untuk Ibu Hamil

Banyak produk skincare yang dikeluarkan sekarang, sangat banyak macam cendawan tumbuh selepas hujan. Tapi kena hati-hati memilih skincare ni. Kita kena pastikan skincare ni selamat juga tau, termasuklah selamat untuk ibu hamil. Sebab bila kita pakai skincare, kandungan skincare ni akan terus masuk ke dalam darah kita. Takut-takut pula kalau tersalah pilih skincare lepas tu kandungan kita mengalami masalah pula.
Oleh itu, ibu hamil kena bijak bila memilih skincare yang akan digunakan sewaktu kehamilan untuk elakkan perkara tidak diingini berlaku. Betulkah ada skincare yang terbukti selamat digunakan untuk semua orang termasuklah ibu hamil? Ya betul. Brigett sudah jumpa skincare ni. Skincare ni terbukti secara klinikal bukan sahaja dari segi kesan dan sifatnya yang 100% dari bahan semulajadi tetapi ia juga terbukti secara klinikal bahawa ia bebas dari 1500 jenis bahan kimia berbahaya tau.


Skincare YOUTH ini terbukti tidak mengandungi 1500 bahan kimia berbahaya tapi ia masih mampu memberi kesan yang sangat memuaskan ke atas kulit kita. YOUTH skincare tidak menggunakan Paraben sebagai pengawet, sebaliknya menggunakan Green Tea. YOUTH skincare juga tidak mengandungi Merkuri untuk memutihkan kulit kita dalam jangka masa pendek. Tapi YOUTH skincare mengandungi Vitamin C aktif. Brigett baru saja pakai skincare ni pada hari kedua sudah terasa perbezaannya.

Luka jerawat 80% kering dan pudar selepas 2 hari menggunakan YOUTH skincare.

Selain itu, YOUTH skincare ini juga 100% Vegan. Di mana ini bermaksud, YOUTH skincare adalah 100% daripada sumber tumbuhan. Lagi powerful, semua tumbuhan yang digunakan dalam YOUTH skincare ini adalah bahan PREMIUM. Banyak tumbuhan tu dipatenkan hanya untuk Shaklee saja, dalam skincare lain memang tiada bahan ni.

YOUTH skincare ini boleh digunakan untuk semua orang. Tidak kira apa jenis kulit kita, berapa umur kita pun. Lelaki perempuan boleh guna YOUTH skincare ni. Ibu hamil pun boleh guna sebab sangat semulajadi dan tidak memudaratkan kesihatan ibu hamil dan kandungannya.

Artikel berkaitan: Full Info YOUTH Skincare.Setiap pembelian fullset YOUTH skincare ini, anda akan layak:
  1. Keahlian PERCUMA. (Yuran keahlian bernilai RM68.90)
  2. Postage PERCUMA. (Kos penghantaran bernilai RM10.60)
  3. Layak CASH BONUS RM30+.
Untuk pembelian set penjagaan kulit YOUTH ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan set penjagaan kulit YOUTH yang lebih berkesan.Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Bebas Skincare YOUTH Shaklee seluruh Malaysia.