Rahsia Hilangkan Kulit Kusam Secara Semulajadi Dan Cepat

Ramai rakan-rakan Brigett yang inginkan kulit cantik dalam tempoh yang singkat, lepas tu mau juga produk yang murah. Yang penting murah dah cepat. Tapi biasanya produk skincare yang kesannya cepat dan harganya murah selalunya ada isu dengan kandungan produk tersebut. Bukan menakut-nakutkan tapi memang kenyataan.

rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat

Dulu Brigett sendiri pun selalu bertukar skincare. Setiap 4 bulan mesti tukar sebab selepas 4 bulan muka akan breakout teruk. Bila jumpa produk Shaklee, Brigett consume suplemen dulu baru pelan-pelan guna skincare Shaklee. Ngeri juga kalau teringatkan kulit muka Brigett dulu. Sudahlah berjerawat teruk, kusam lagi.

Dalam entri Brigett hari ini, Brigett ingin kongsikan bagaimana cara untuk kembalikan keserian wajah tanpa produk yang mengandung bahan kimia berbahaya tapi masih boleh dapatkan kesan dengan cepat.


PUNCA KULIT KUSAM


Masalah kulit kusam ini terjadi bila kita menggunakan skincare yang tidak sesuai dengan kulit kita. Sebelum membeli skincare kena tahu dulu apa jenis kulit muka kita. Macam Brigett sebelum ini, Brigett sendiri pun keliru dengan jenis kulit Brigett. Rasa macam berminyak tapi macam kering juga. Rupanya more to combination dan sensetive skin. Tu sebab sering bertukar skincare sebab susah sangat mau cari skincare yang sesuai untuk kulit muka yang cepat breakout.

Bila jumpa skincare YOUTH Shaklee yang semulajadi ni, cepat-cepat Brigett tukar skincare. Lagipun skincare ni sesuai untuk semua jenis kulit. Jadi tidak perlu lagi kita perah otak mau fikir mana satu set yang sesuai. Semua jenis kulit pun boleh guna.. tidak kiralah jenis berminyak, kering, combination, sensetif.. Skincare YOUTH ini bebas dari 1500 bahan kimia tau. Muka kita pun bebas dari bahan kimia. Siapa yang tidak mahu kan?

rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat
Kandungan utama YOUTH skincare dan bahan-bahan kimia yang tidak terkandung di dalam produk YOUTH


Kajian klinikal skincare ini pun sampai kena test dengan wanita berusia 20an, 30an, 40an, 50an, 60an dan 70an. Lagi mengagumkan, saintis Shaklee juga menjalankan ujian klinkal ini dengan orang Barat dan Asia. Itu sebab moisturizer skincare YOUTH Shaklee untuk pengguna di Barat adalah SPF30, manakala moisturizer untuk orang Asia pula SPF50. Dicipta khas mengikut keadaan cuaca tempat tinggal pengguna.

rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat
YOUTH Skincare untuk semua golongan, bangsa dan usia.


TESTIMONI PENGGUNA YOUTH SHAKLEE 


rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat
Testimoni Brigett sendiri selepas 2 hari menggunakan skincare YOUTH. Luka jerawat sembuh tanpa parut dan kulit rasa lebih lembab dan kurang kusam

rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat
Kulit lebih berseri selepas 1 bulan menggunakan YOUTH skincare.

rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat
Jeragat nampak lebih pudar  dan kulit nampak lebih berseri selepas konsisten menggunakan YOUTH skincare selama 7 hari

More info tentang skincare YOUTH dalam entri ini "Skincare 100% Vegan Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit"

***

Untuk pembelian set penjagaan kulit YOUTH ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan set penjagaan kulit YOUTH yang lebih berkesan.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom