Rahsia Berat Badan Kurang 8Kg Dalam Masa Sebulan Dengan Kaedah Semulajadi

Ramai yang mahu turunkan berat badan, tapi nda semua sanggup berpisah dengan makanan sedap-sedap kan? Untuk capai berat badan ideal dalam masa yang singkat, kita kena kawal 3 perkara penting ini.
  1. Gaya pemakanan.
  2. Senaman.
  3. Amalkan makanan tambahan secara bijak.

Hari ini Brigett ingin kongsikan testimoni seorang pengguna Set Kurus Shaklee yang telah berjaya hilangkan 8kg dalam masa sebulan saja. Dengan 3 perkara utama ini tidak mustahil kita akan capai berat badan yang ideal.

Beliau kurangkan makan makanan bergoreng, bergula dan banyakkan makan makanan seperti buah-buahan dan sayur-sayuran. Selalu pergi berjogging dengan keluarganya dan dalam masa yang sama beliau mengamalkan makanan tambahan secara bijak.

Beliau ambil protein untuk penjagaan otot semasa proses penurunan berat badan. Omega-3 dan lecithin untuk bakar lemak berlebihan. Alfalfa dan Herblax untuk detox segala toksin yang sudah lama dalam badan.

Beliau kata, beliau tidak akan dapat berat badan ideal beliau kalau beliau cuma bergantung dengan makanan tambahan 100%. Itu sebab pentingnya kita menjaga gaya pemakanan, gaya hidup dan kena amalkan makanan tambahan secara bijak. Kena tahu latar belakang company makanan tambahan tersebut, bagaimana produk tersebut diproses dan berapa lama sudah company ini beroperasi.Dengan amalkan 3 perkara penting, jaga gaya pemakanan, bersenam dan amalkan makanan tambahan secara bijak.. confirm kita akan dapat turunkan berat badan dalam tempoh yang sangat cepat. Boleh follow Facebook beliau Elfera Jouni.

Artikel berkaitan: "Cara Hilangkan Berat Badan 4kg Dalam Tempoh 18 Hari."

Untuk pembelian Set Kurus ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Set Kurus yang lebih berkesan.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom