Mudahnya Tips Kecutkan Jerawat Baharu Tanpa Parut Dalam Masa 2 Minggu

Sakitnya jerawat batu ni. Masa kulit muka Brigett breakout dulu, jerawat batu penuh di dahi dan pipi. Tapi sejak konsisten amalkan protein ESP, vitamin C, Collagen dan Vivix.. Muka Brigett makin lama makin okay. Jerawat mula kecut. Tapi bila Brigett ambil minuman bergula berlebihan, vitamin pun tak boleh bantu tau. So, gaya pemakanan dan pengambilan vitamin pun kena seimbang.

Brigett mula konsisten balik ambil Set Kecantikan dan pakai skincare YOUTH siang malam tanpa failed. Akhirtnya jerawat batu tu kecut tanpa parut hitam. Yang tinggal cuma parut lama. Yala, parut lama kan memang agak susah nak bagi hilang.. ambil masa juga.

mudahnya-tips-kecutkan-jerawat-baharu-tanpa-parut-dalam-masa-2-minggu


Inilah kesannya bila kita jaga makan, ambil vitamin dan guna skincare yang betul secara konsisten. Semakin pakai skincare YOUTH ni semakin Brigett jatuh cinta dengan skincare ni tau. Terutama Radiance C+E tu. Pakai satu malam saja memang jerawat batu atau jerawat pasir akan kecut dengan serta merta. Bukanlah kecut 100% dalam masa satu malam tapi boleh nampaklah jerawat tu kecut banyak.

mudahnya-tips-kecutkan-jerawat-baharu-tanpa-parut-dalam-masa-2-minggu

More info tentang skincare YOUTH dalam entri ini "Skincare 100% Vegan Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit"

***

Untuk pembelian set penjagaan kulit YOUTH ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan set penjagaan kulit YOUTH yang lebih berkesan.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom