13 Tahun Menderita Masalah Jerawat. Akhirnya...

Dari remaja sampailah berkahwin dan mempunyai cahaya mata, beliau mencari jalan untuk mengatasi masalah jerawat dan kulit sensetif beliau. Akhirnya beliau bertemu dengan Shaklee. Pada mulanya hanya mengamalkan Set Detox untuk bersihkan dalam dahulu, kemudian bila YOUTH Shaklee dilancarkan di Malaysia, beliau tidak ragu-ragu untuk membeli YOUTH Shaklee.


Selepas mengamalkan Set Detox dan menggunakan YOUTH Skincare, jerawat batu beliau mula kecut dan pori juga mengecil. HEBAT! Siapa yang ada masalah kulit sensetif boleh bermula dengan Set Detox dulu dan diikuti dengan YOUTH Skincare. Biar alang-alang cantik dalam dan luar.


Kalau mahu tau lebih banyak info tentang YOUTH Skincare boleh baca perkongsian Brigett dalam entri ini "YOUTH Skincare 100% Vegan".

Untuk pembelian set penjagaan kulit YOUTH ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan set penjagaan kulit YOUTH yang lebih berkesan.Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Bebas Skincare YOUTH Shaklee seluruh Malaysia.