Mudahnya Hilangkan Jeragat Tanpa Perlu Amalkan Makanan Tambahan

Kebanyakan wanita berusia 30 tahun ke atas akan ada masalah jeragat. Ada beberapa punca jeragat boleh muncul atas wajah kita, termasuklah disebabkan oleh sinaran UV dan ganguan hormon. Tahukah anda jeragat dapat dihilangkan dengan cepat walaupun tanpa menggunakan laser? Hanya pakai skincare 100% vegan ni saja pun dapat hilangkan jeragat ni.


TESTIMONI JERAGAT HILANG SELEPAS MENGGUNAKAN YOUTH SKINCARE







Ini salah satu testimoni pengguna YOUTH skincare yang ada masalah jeragat setiap kali beliau dalam fasa kehamilan. Dengan penggunaan YOUTH skincare secara berterusan selama 2 bulan sahaja jeragat hilang sangat ketara.

***

Untuk pembelian set penjagaan kulit YOUTH ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan set penjagaan kulit YOUTH yang lebih berkesan.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

Set Kesuburan Yang Sangat Berkesan Dan Tidak Pernah Mengecewakan

Kebanyakan masalah selepas kahwin adalah sukar mendapatkan cahaya mata. Kata orang rezeki belum sampai tapi bila kita berusaha diikuti dengan doa kita yang tidak pernah putus, pasti Tuhan bantu kita dalam masalah ini. 

set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan

Banyak kawan-kawan Brigett yang ikhtiar dengan Set Kesuburan ni semua pun bagi feedback positif. Dari period tidak teratur, jadi teratur.. Dari sperma suami tidak mencukupi, tiba-tiba si isteri mengandung. Hebatnya bila kita jaga badan dan amalkan makanan tambahan secara bijak.

Dalam entri Brigett hari ini, Brigett mahu kongsikan Set Kesuburan yang selalu Brigett sarankan kepada customer dan kawan-kawan Brigett yang ada masalah kesuburan. Boleh dapatkan petua bagaimana untuk meningkatkan tahap kesuburan kita dengan cepat dan semulajadi dalam link entri di bawah ni. Cuma klik saja 😊


SET KESUBURAN YANG TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN


set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan

Set kesuburan ini terdiri daripada 5 produk. 3 produk untuk suami dan isteri makan bersama, 2 lagi masing-masing khas untuk suami dan isteri.

1. CoQ-Trol Plus 
  • Khas untuk suami.
  • Membantu meningkatkan kualiti sperma sang suami. 
  • Memberi tenaga kepada sperma untuk bergerak lebih laju kepada ovum.
  • Meningkatkan jumlah penghasilan sperma.
2. GLA Complex
  • Khas untuk isteri.
  • Mengatasi masalah period tidak teratur dan hormon tidak stabil.
  • Membantu menghasilkan cecair kesuburan.
  • Menjaga kesihatan rahim semasa wanita sedang ikhtiar hamil.
3. Vitalea Iron Formula
  • Suami isteri kena amalkan vitamin ni.
  • Dengan 28 jenis vitamin dan mineral dalam Vitalea Iron Formula, ia mampu melengkapkan lopong-lopong nutrisi dalam badan.
  • Badan kita memerlukan nutrisi yang lengkap agar ia bersedia untuk proses persenyawaan.
  • Zink dalam Vitalea mampu meningkatkan jumlah sperma dan mengelakkan kecacatan sperma.
4. Sustained Released Vita-C Plus
  • Diamalkan oleh suami isteri.
  • Agen antioksidan yang melindungi sperma dan ovum daripada dirosakkan oleh radikal bebas.
  • Meningkatkan imun sistem suami isteri supaya tiada masalah semasa sedang ikhtiar untuk hamil.
5. B-Complex
  • B-Complex sangat penting untuk suami dan isteri.
  • Mengandungi asid folik untuk perkembangan awal bayi.
  • Menguatkan rahim.
  • Mengelakkan kecacatan pada bayi semasa kehamilan.
  • Mencegah stress agar hormon tidak terganggu dan sperma serta ovum tidak mudah rosak akibat radikal bebas yang datang dari stress.

TESTIMONI PENGGUNA SET KESUBURAN SHAKLEE


set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan

set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan

set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan

set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan

set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan

set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan

set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan

set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan

set-kesuburan-yang-sangat-berkesan-tidak-pernah-mengecewakan



***

Untuk pembelian SET KESUBURAN ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan SET KESUBURAN yang lebih berkesan.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

Ketahui Kepentingan Detox Sebelum Nak Kurus, Nak Cantik, Nak Subur!

Selalunya detox ni orang fikir macam berdiet, sebenarnya detox dan diet ni 2 perkara yang berbeza. Detox lebih kepada pembersihan dalaman manakala diet pula lebih kepada mengawal pemakanan. Sebelum kita mahu kuruskan badan, mahu cantikkan kulit, mahu tingkatkan tahap kesuburan.. badan kita perlu menjalani proses detox dulu untuk bagi laluan kepada nutrisi-nutrisi penting yang bakal badan kita terima.

KENAPA KITA PERLU DETOX?

ketahui-kepentingan-detox-sebelum-nak-kurus-nak-cantik-nak-subur

Setiap hari, badan kita terdedah dengan toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan ini melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Maka pengumpulan toksin berlaku dan inilah punca pelbagai penyakit menyerang kita. Amalan detox secara berkala sangat penting untuk mengekalkan kesihatan kita.


7 MANFAAT DETOX

  1. Menurunkan berat badan.
  2. Usus lebih bersih.
  3. Meningkatkan tenaga.
  4. Mengawal nafsu makan.
  5. Kulit lebih cantik.
  6. Menguatkan sistem imun.
  7. Tidur yang lebih lena.
ketahui-kepentingan-detox-sebelum-nak-kurus-nak-cantik-nak-subur

5 PRODUK DALAM SET DETOX



  1. DTX Complex - Membekalkan nutrisi yang menyokong dan merangsang fungsi hati yang lebih sihat.
  2. Herb-Lax - Digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit ringan dan untuk menyokong pergerakan usus.
  3. Alfalfa Complex - Merupakan gudang nutrien. Akar tunjang yang mencecah sedalam 6 meter membekalkan pelbagai nutrien dan mineral.
  4. Peppermint-Ginger Plus - Membekalkan herba semulajadi untuk memberi kelegaan kepada sistem penghadaman.
  5. Vivix - Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas dan merupakan agen detox yang sangat kuat.
Artikel berkaitan: Hilang 4kg Dalam Masa 18 Hari Dengan Agen Detox Vivix

TESTIMONI PENGAMAL SET DETOX SEMULAJADI


ketahui-kepentingan-detox-sebelum-nak-kurus-nak-cantik-nak-subur


ketahui-kepentingan-detox-sebelum-nak-kurus-nak-cantik-nak-subur

ketahui-kepentingan-detox-sebelum-nak-kurus-nak-cantik-nak-subur

ketahui-kepentingan-detox-sebelum-nak-kurus-nak-cantik-nak-subur

ketahui-kepentingan-detox-sebelum-nak-kurus-nak-cantik-nak-subur

ketahui-kepentingan-detox-sebelum-nak-kurus-nak-cantik-nak-subur

ketahui-kepentingan-detox-sebelum-nak-kurus-nak-cantik-nak-subur

ketahui-kepentingan-detox-sebelum-nak-kurus-nak-cantik-nak-subur


***

Untuk pembelian SET DETOX ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan SET DETOX yang lebih berkesan.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

Petua Meningkatkan Tahap Kesuburan Dengan Cepat Dan Semulajadi

Kadang-kadang bila dengar kawan-kawan meluah tentang sukarnya mendapat rezeki cahaya mata selepas kahwin, sedih juga hati Brigett. Yala, Brigett senang-senang dapat cahaya mata tapi kawan-kawan Brigett pula ada yang sudah 4-7 berkahwin tahun tapi masih belum ada rezeki. Tapi bila Brigett suggest untuk mulakan gaya hidup sihat, buat detox dan amalkan makanan tambahan secara bijak. Akhirnya memang nampak hasil. Brigett sudah senang hati dapat membantu kawan-kawan atasi masalah kesuburan ini


Ini antara petua yang Brigett selalu suggest dengan kawan-kawan Brigett yang ada masalah kesuburan.
  1. Amalkan pemakanan sihat.
  2. Bersenam 3 kali seminggu.
  3. Amalkan makanan tambahan atau vitamin secara bijak.

#1. AMALKAN PEMAKANAN SIHAT.




Untuk atasi masalah kesuburan ini, suami dan isteri kena la buat detox dulu. Detox tau bukan berdiet. Beza diet dengan detox ni. Detox lebih kepada membersihkan dalaman kita. Kena buang toksin-toksin dalam badan dulu. Bila badan kita bersih dari toksin-toksin ni, mudahlah nutrisi diserap dalam badan kita.

Badan kita perlulah dilengkapi oleh vitamin dan mineral terlebih dahulu bila kita dalam mengatasi masalah kesuburan ni. Supaya badan kita pun bersedia untuk proses kehamilan.


Setiap pembelian Set Detox, Brigett akan sertakan menu detox untuk 7 hari dan 30 hari.

#2. BERSENAM 3 KALI SEMINGGU.


Selain amalkan pemakanan sihat, badan kita juga perlukan pergerakan. Kenalah seiring. Kita amalkan pemakanan sihat dan bersenam dalam masa yang sama. Baru tahap kesihatan kita maksimum. Badan pun lebih kuat untuk atasi masalah kesuburan. Paling kurang pun kena bersenam 3 kali seminggu. Buat senaman ringan seperti berjogging 15 minit sehari pun boleh.

#3. AMALKAN MAKANAN TAMBAHAN ATAU VITAMIN SECARA BIJAK.


Ramai sangat yang takut bila kita cakap pasal makanan tambahan. Asal makanan tambahan saja mesti orang fikir buah pinggang rosak, asal buah pinggang rosak mesti sebab makanan tambahan. Itu sebab kita kena amalkan makanan tambahan secara bijak. Kena siasat terlebih dahulu mana satu makanan tambahan yang tidak memudaratkan organ-organ kita terutamanya buah pinggan dan hati kita.
Buat kajian dahulu dengan syarikat makanan tambahan tu. Pastikan syarikat itu:
  • Sudah beroperasi lebih 60 tahun tanpa sebarang isu.
  • Produk dihasilkan oleh barisan saintis dan bukan dibancuh di belakang rumah.
  • Produk ada kajian jangka masa panjang dari pihak ketiga (bukan saintis syarikat).
  • Syarikat mengutamakan produk bebas dari sebarang bahan kimia berbahaya.

Brigett suka cadangkan Set Kesuburan Shaklee kepada kawan-kawan Brigett. Awalnya memang ada yang menolak. Tapi bila satu per satu kawan Brigett yang sudah mencuba dikurniakan rezeki cahaya mata, kawan-kawan Brigett yang menolak dulu akhirnya beli juga set lengkap kesuburan ni. Memang sudah terbukti berkesan.

Boleh tengok koleksi testimoni yang sudah mengamalkan Set Lengkap Kesuburan dalam entri Brigett ini "Koleksi Testimoni Set Kesuburan". Semoga info yang Brigett kongsikan ini memberi manfaat.

Luv,
Brigett Rusx.

Rahsia Hilangkan Kulit Kusam Secara Semulajadi Dan Cepat

Ramai rakan-rakan Brigett yang inginkan kulit cantik dalam tempoh yang singkat, lepas tu mau juga produk yang murah. Yang penting murah dah cepat. Tapi biasanya produk skincare yang kesannya cepat dan harganya murah selalunya ada isu dengan kandungan produk tersebut. Bukan menakut-nakutkan tapi memang kenyataan.

rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat

Dulu Brigett sendiri pun selalu bertukar skincare. Setiap 4 bulan mesti tukar sebab selepas 4 bulan muka akan breakout teruk. Bila jumpa produk Shaklee, Brigett consume suplemen dulu baru pelan-pelan guna skincare Shaklee. Ngeri juga kalau teringatkan kulit muka Brigett dulu. Sudahlah berjerawat teruk, kusam lagi.

Dalam entri Brigett hari ini, Brigett ingin kongsikan bagaimana cara untuk kembalikan keserian wajah tanpa produk yang mengandung bahan kimia berbahaya tapi masih boleh dapatkan kesan dengan cepat.


PUNCA KULIT KUSAM


Masalah kulit kusam ini terjadi bila kita menggunakan skincare yang tidak sesuai dengan kulit kita. Sebelum membeli skincare kena tahu dulu apa jenis kulit muka kita. Macam Brigett sebelum ini, Brigett sendiri pun keliru dengan jenis kulit Brigett. Rasa macam berminyak tapi macam kering juga. Rupanya more to combination dan sensetive skin. Tu sebab sering bertukar skincare sebab susah sangat mau cari skincare yang sesuai untuk kulit muka yang cepat breakout.

Bila jumpa skincare YOUTH Shaklee yang semulajadi ni, cepat-cepat Brigett tukar skincare. Lagipun skincare ni sesuai untuk semua jenis kulit. Jadi tidak perlu lagi kita perah otak mau fikir mana satu set yang sesuai. Semua jenis kulit pun boleh guna.. tidak kiralah jenis berminyak, kering, combination, sensetif.. Skincare YOUTH ini bebas dari 1500 bahan kimia tau. Muka kita pun bebas dari bahan kimia. Siapa yang tidak mahu kan?

rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat
Kandungan utama YOUTH skincare dan bahan-bahan kimia yang tidak terkandung di dalam produk YOUTH


Kajian klinikal skincare ini pun sampai kena test dengan wanita berusia 20an, 30an, 40an, 50an, 60an dan 70an. Lagi mengagumkan, saintis Shaklee juga menjalankan ujian klinkal ini dengan orang Barat dan Asia. Itu sebab moisturizer skincare YOUTH Shaklee untuk pengguna di Barat adalah SPF30, manakala moisturizer untuk orang Asia pula SPF50. Dicipta khas mengikut keadaan cuaca tempat tinggal pengguna.

rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat
YOUTH Skincare untuk semua golongan, bangsa dan usia.


TESTIMONI PENGGUNA YOUTH SHAKLEE 


rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat
Testimoni Brigett sendiri selepas 2 hari menggunakan skincare YOUTH. Luka jerawat sembuh tanpa parut dan kulit rasa lebih lembab dan kurang kusam

rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat
Kulit lebih berseri selepas 1 bulan menggunakan YOUTH skincare.

rahsia-hilangkan-kulit-kusam-secara-semulajadi-dan-cepat
Jeragat nampak lebih pudar  dan kulit nampak lebih berseri selepas konsisten menggunakan YOUTH skincare selama 7 hari

More info tentang skincare YOUTH dalam entri ini "Skincare 100% Vegan Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit"

***

Untuk pembelian set penjagaan kulit YOUTH ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan set penjagaan kulit YOUTH yang lebih berkesan.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

Mudahnya Tips Kecutkan Jerawat Baharu Tanpa Parut Dalam Masa 2 Minggu

Sakitnya jerawat batu ni. Masa kulit muka Brigett breakout dulu, jerawat batu penuh di dahi dan pipi. Tapi sejak konsisten amalkan protein ESP, vitamin C, Collagen dan Vivix.. Muka Brigett makin lama makin okay. Jerawat mula kecut. Tapi bila Brigett ambil minuman bergula berlebihan, vitamin pun tak boleh bantu tau. So, gaya pemakanan dan pengambilan vitamin pun kena seimbang.

Brigett mula konsisten balik ambil Set Kecantikan dan pakai skincare YOUTH siang malam tanpa failed. Akhirtnya jerawat batu tu kecut tanpa parut hitam. Yang tinggal cuma parut lama. Yala, parut lama kan memang agak susah nak bagi hilang.. ambil masa juga.

mudahnya-tips-kecutkan-jerawat-baharu-tanpa-parut-dalam-masa-2-minggu


Inilah kesannya bila kita jaga makan, ambil vitamin dan guna skincare yang betul secara konsisten. Semakin pakai skincare YOUTH ni semakin Brigett jatuh cinta dengan skincare ni tau. Terutama Radiance C+E tu. Pakai satu malam saja memang jerawat batu atau jerawat pasir akan kecut dengan serta merta. Bukanlah kecut 100% dalam masa satu malam tapi boleh nampaklah jerawat tu kecut banyak.

mudahnya-tips-kecutkan-jerawat-baharu-tanpa-parut-dalam-masa-2-minggu

More info tentang skincare YOUTH dalam entri ini "Skincare 100% Vegan Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit"

***

Untuk pembelian set penjagaan kulit YOUTH ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.

Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan set penjagaan kulit YOUTH yang lebih berkesan.

Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom