Vitamin C Paling Berkesan Untuk Hilangkan Jerawat

Pertama kali Brigett makan Vitamin C Plus ni, Brigett boleh rasa perubahan dalam masa 2 minggu mengamalkan Vitamin C Plus ini secara konsisten. Jerawat mula kecut, kulit semakin berseri, pori semakin kecil. Bila customer Brigett mau 1 produk yang saja yang boleh kekalkan kecantikan, Brigett suka suggest Vitamin C Plus. Sebab harganya yang mampu milik dan kesan yang cukup cepat juga.

PERBEZAAN SUSTAINED RELEASED VITA-C PLUS DARI PRODUK LAIN.


  • Vitamin C Plus ini diekstrak daripada jagung. Itu sebab mereka yang ada masalah gastrik juga boleh mengamalkan Vitamin C Plus sebab ia tidak begitu berasid.
  • Vitamin C Plus mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang mana ia boleh kekal selama 5 jam dalam badan kita. Kebanyakan Vitamin C di pasaran tidak mempunyai sistem pelepasan berperingkat.
  • Vitamin C Plus mengandungi 500mg Vitamin C pada setiap kapsul.
  • Bertindak sebagai antioksidan untuk melindungi sel kita.
  • Bertindak sebagai sunblock untuk melindungi kulit daripada sinar UV.
  • Mambantu mengurangkan masalah pigmentasi.
  • Berfungsi sebagai agen anti keradangan yang mana ia membantu dalam mengecutkan jerawat bengkak.
  • Mampu merangsang penghasilan kolagen dalam badan kita dan menjadikan kulit lebih lembut dan anjal.
Sebab kesan yang cepat dan harganya yang mampu milik, Vitamin C Plus ini sangat popular di dalam semua golongan umur tidak kita juga perempuan atau lelaki. Jika kamu ingin miliki kulit yang cantik dengan produk yang 100% semulajadi, 100% berkesan, 100% selamat dan harga pun berpatutan hanya kena spend 50 sen sehari saja untuk kulit cantik, Vitamin C Plus adalah pilihan terbaik.


TESTIMONI PENGGUNA SUSTAINED RELEASED VITA-C PLUS

Inilah antara kesan bila kita hanya mengamalkan Vitamin C Plus secara konsisten. Untuk hilangkan jerawat dengan cepat boleh tengok caranya dalam entri Brigett ini "Cara Kecutkan Jerawat Batu Dalam Masa 6 Hari"

Untuk dapatkan Vitamin C Plus ini boleh hubungi saya di http://brigettrusx.wasap.my. Untuk membuat pembelian Vitamin C Plus menggunakan card credit/ debit card boleh KLIK BUTANG ESELL DI BAWAH.


Selepas pembelian, boleh hubungi saya di 012 889 5717 untuk dapatkan cara pemakanan Vitamin C Plus yang lebih berkesan.