Rahsia Ibu Menyusu Mengatasi Masalah Vertigo


Vertigo adalah penyakit yang menyerang setiap golongan tanpa mengira usia dan jantina. Bagaimana Vertigo ini terjadi dan cara untuk mengatasinya boleh dapatkan jawapan dalam entri Brigett sebelum ini "Punca Vertigo Dan Cara Mengatasinya".

Ibu ini berkongsi kisah bagaimana keadaannya semasa diserang Vertigo semasa menyusukan bayi yang kini baru berusia 3 bulan. Ibu ini juga berharap Vertigo hilang sepenuhnya selepas mengamalkan Vivix kerana tidak sanggup lagi menanggung sakit kepala yang melampau. Si ibu juga meluahkan perasaan takutnya jika dia pitam semasa mendukung bayinya. Yala, malang tidak berbau takut pula ada apa-apa bila dukung anak dalam keadaan kepala sentiasa pening.

Syukur selepas mengamalkan Vivix tidak sampai sebulan, ibu ini memberi positive feedback. Katanya sekarang sudah boleh jaga baby sebab rasa pening tu tidak lagi teruk seperti sebelum mengamalkan Vivix.BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MENGATASI VERTIGO


Kita tahu Vertigo ini adalah masalah kesihatan yang tidak kenal usia bila ia menyerang individu. Adalah lebih baik kita mencegah daripada mengubati kerana Vertigo ini dapat dicegah dari awal.

Vivix mengandungi ramuan yang mampu melindungi tubuh dari mengalami keradangan yang berpunca dari gaya pemakanan yang tidak sihat. Vivix juga beertindak sebagai anti-penuaan yang mana ia melambatkan proses penuaan sel-sel dalam tubuh kita.

Stress juga merupakan salah satu punca Vertigo. Oleh kerana Vivix merupakan agen anti-oksidan yang sangat kuat ia boleh menghalang radikal bebas untuk melindungi sel-sel kita daripada dimusnahkan.

Selain itu, Vivix juga berfungsi untuk meningkatkan imun sistem badan kita untuk melawan segala jangkitan virus dan bakteria. Ia juga membantu melancarkan pengedaran darah untuk memastikan sistem saraf kita lebih sihat. Di samping itu, Vivix juga membantu dalam merendahkan tekanan darah, mengawal kolestrol, memberi perlindungan pada sistem kardivaskular, mencegah daripada penyakit jantung seperti strok. Vivix juga melambantkan pembentukan protein AGE yang boleh menganggu fungsi sel kita.Untuk order Vivix boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau klik link ini http://brigettrusx.wasap.my atau boleh terus buat pembelian menggunakan credit card/debit card hanya dengan klik link Esell di bawah ini.

Selepas pembelian, hubungi saya di 012 889 5717 atau http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan jadual makan Vivix yang lebih effektif bagi masalah Vertigo.