Set Penjagaan Kulit Yang Mampu Memadamkan 10 Tahun Penuaan


Masa Brigett hadir BLNC hari tu, Shaklee menjemput Chris Kyrou iaitu Vice President Beauty Research and Development Shaklee Corporation untuk memberi penerangan tentang YOUTH Skin Care. Apa yang Brigett tertarik dengan set penjagaan kulit ini adalah kajian yang menunjukkan 2/3 daripada pengguna YOUTH Skin Care telah mengubah usia kulit mereka kepada 10 tahun lebih muda dengan penggunaan yang berterusan.
Bukan itu saja, malah 100% pengguna YOUTH Skin Care menunjukkan perubahan positif pada kulit mereka. Bukan 70%, bukan 80%, bukan 90% atau 98% tapi 100%. Bermaksud semua pengguna YOUTH Skin Care mengalami perubahan positif selepas menggunakan set penjagaan kulit ini hanya selama 7 hari sahaja.

Dengan bahan semulajadi yang ada dalam YOUTH Skin Care telah terbukti yang kita tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanan. YOUTH dihasilkan tanpa bahan kimia yang berbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberi impak kepada kita dan Bumi.


Hari ini masuk hari ke-5 sudah Brigett sendiri guna YOUTH Skin Care ni. Memang best sangat skin care ni tau. Kesan boleh nampak seawal 2 hari. Tapi perbezaan skin care ini dengan skin care yang pernah Brigett guna sebelum ini boleh rasa selepas guna pertama kali. Memang lain sangat. Sebelum ini, muka Brigett mesti rasa sangat berminyak selepas 3 jam cuci muka, tapi pertama kali guna YOUTH Skin Care.. muka tidak berminyak langsung.

Boleh baca full review YOUTH Skin care dalam entri Brigett di sini "Day #2: Review YOUTH Skin Care Bersama Brigett."

Salah satu testimoni dari pengguna YOUTH Skin Care selama 28 hari.

Akhirnya, dengan set penjagaan kulit YOUTH kita pasti akan kelihatan lebih muda 10 tahun seperti mana kita rasa dari dalam. Semua kita pun inginkan kulit yang lebih muda kan? Kita mau sangat hilangkan jerawat batu, jerawat pasir, jeragat, kedutan dan parut pada muka kita. Jangan risau. Dengan YOUTH Skin Care ini, kita mampu miliki kulit idaman kita.


Pre-Order YOUTH Skin Care open sekarang. Booking set anda sekarang dan dapatkan Set YOUTH anda pada awal bulan Mac 2018. Boleh Whatsapp Brigett di 012 889 5717 atau KLIK LINIK INI untuk direct Whatsapp Brigett.