Day #2: Review YOUTH Skin Care Bersama Brigett


So Brigett dapat Set Skin Care YOUTH Brigett masa Business Leaders National Conference last Saturday. All leaders yang pegi BLNC ni boleh preorder Youth masa 1-2hb Februari hari tu.. jadi tinggal pick up seja lagi masa BLNC. Brigett beli 2 set terus. 1 untuk sendiri, 1 untuk VVIP Customer kami. Selepas BLNC, Brigett dengan husband terus balik ke hotel sebab nda sabar sangat mau cuba skin care baru ni.

Jenis kulit Brigett ni jenis combination tapi lebih kepada jenis kering. Biasanya lepas cuci muka, kulit muka Brigett akan jadi sangat kering. Tapi selepas beberapa jam cuci muka, minyak melimpah-limpah sampai boleh buat minyak untuk masak telur pula pada T-zone. Kusam menjadi-jadi selepas minyak banyak tu. Haish.. Stress juga dengan kulit sendiri.

Hari ini adalah hari kedua Brigett pakai skin care YOUTH ni. Memang YOUTH ni lain dari skin care yang pernah Brigett pakai. Biasanya kalau lepas cuci muka, Brigett akan rasa kulit muka kering sangat. Ini antara review Brigett untuk hari pertama dan kedua selepas pakai YOUTH skin care ni.

Review Pertama Brigett guna YOUTH skin care.


  • Kulit tidak kering selepas cuci muka.
  • Kulit rasa lebih fresh.
  • Minyak tidak keluar banyak macam sebelum ini selepas 3 jam cuci muka pakai YOUTH.

Review Kedua Brigett guna YOUTH skin care.

  • Jerawat yang pecah dan luka 2 hari yang lalu semakin kering.
  • Parut luka jerawat pun hampir tiada.
  • Jerawat pasir semakin mengecut.
  • Kulit rasa lebih fresh.
  • Kulit tidak banyak berminyak.
  • Kulit tidak terlalu kering.

Inilah kesan selepas 2 hari Brigett guna YOUTH skin care. Baru 2 hari sudah nampak perubahan pada kulit Brigett. Biasanya luka jerawat atas muka Brigett tidak senang sembuh. Ia ambil masa yang lama untuk hilang dari permukaan kulit. Tapi selepas pakai YOUTH skin care, parut jerawat lebih cepat pudar padahal baru 2 hari pakai YOUTH skin care.

Memang hebat skin care YOUTH ni. Baru 2 hari Brigett pakai tapi Brigett suka sangat dengan skin care ni. Biasanya bila Brigett cuci muka, Brigett tidak suka dengan kulit sendiri. Tapi skin care YOUTH ini memang sangat berbeza dengan skin care yang Brigett pakai sebelum ini. Info lengkap tentang YOUTH skin care ada Brigett kongsikan dalam entri di sini "YOUTH Advanced Anti-Aging Regimen Skincare Yang Terbukti Berkesan, Semulajadi dan Selamat Secara Klinikal."

YOUTH skin care akan officially launch bulan Mac 2018. Kalau mau pre order sekarang pun boleh. Whatsapp saja Brigett di 012 889 5717 atau KLIK LINK INI untuk terus direct ke whatsapp Brigett.