Cara Kurangkan Parut Jerawat Dengan Mudah Dan Berkesan Dalam Masa 13 Hari


Pandai juga trauma kalau parut jerawat tidak pandai hilang kan? Apa lagi kalau parut tu dalam sampai muka kita jadi macam kawah bulan. Kebiasaan jerawat yang disebabkan oleh jerawat ini dipanggil sebagai parut atrofi.


Parut atrofi ini disebabkan masalah kekurangan collagen. Bila jerawat kita dipicit dan ia menjadi luka, parut itu tidak dapat sembuh kerana kulit kita mengalami masalah kekurangan collagen. Tisu yang dihasilkan untuk menutupi luka tersebut tidak mencukupi. Ada yang mengalami masalah parut atrofi ini bertahun-tahun kerana tidak tahu bagaimana untuk mengatasinya.

TESTIMONI PENGGUNA YOUTH SKIN CARE 


Nampak sangat perubahan pada parut jerawat kan. Ini penggunaan selama 13 hari, bagaimana pula jika diteruskan sampai bila-bila? Mestilah kulit muka gebu macam kulit bayi! 😍 YOUTH Skin Care ini bantu merangsang pembentukan collagen pada kulit kita. Brigett sendiri pakai pun memang rasa sangat kesannya pada kulit. Bukan luaran saja, dalam kulit kita pun terasa juga perubahan positif.

Kenapa YOUTH Skin Care ini sangat hebat kesannya? Bolehlah baca lebih detail tentang YOUTH Skin Care dalam entri Brigett di "YOUTH Skin Care Terbukti Berkesan, Semulajadi dan Selamat Secara Klinikal"

Untuk dapatkan Set YOUTH® boleh hubungi Brigett di http://brigettrusx.wasap.my atau call/sms di 012 889 5717.

Luv,
Brigett Rusx
Your Trusted YOUTH® Skincare Distributor.