Krim Semulajadi Murah dan Sangat Berkesan Untuk Kulit Anda


Ramai ibu mencari krim terbaik untuk bayi mereka yang baru lahir. Memang banyak sangat krim yang dijual di luar sana. Tapi adakah ia selamat untuk kulit anak-anak anda?

Anak pertama saya pernah ada kudis di atas muka dia yang tidak mahu hilang biarpun sapu krim paling mahal. Selama 2 minggu kudis atas muka anak saya tu tidak mahu hilang. Sampailah saya ambil keputusan untuk cuba krim Herbal Blend sebab banyak sangat kawan-kawan up testimoni Herbal Blend di Facebook.

Selepas satu malam saya sapu krim Herbal Blend pada kudis anak saya, kudis tu terus pudar dan kering. Leganya hati saya. Tiadalah lagi orang mau bising-bising cakap saya ni ibu yang tidak pandai jaga kesihatan kulit anak. Sekarang, parut pun tiada atas muka anak saya. Bila ada luka atau kena gigit nyamuk, memang saya sapu krim Herbal Blend ini pada luka dan bekas gigitan nyamuk. Memang perubahan boleh nampak dalam 1 malam saja.


Masa anak kedua saya baru lahir, cuaca pada waktu itu memang agak panas. Ruam mula keluar pada celah-celah ketiak, paha, tangan dan badan anak saya. Saya sapu saja krim Herbal Blend ni, tidak lama krim Herbal Blend ini mau bertindak. 1 malam saja memang 80% ruam tu kurang terus. Happy giler!

Krim Herbal Blend ini semua pun boleh guna, tidak semestinya bayi atau anak kecil saya. Saya suka guna krim Herbal Blend untuk kecutkan jerawat. Selain itu, saya guna krim ini untuk elakkan bibir saya kering. Suami guna krim Herbal Blend untuk pudarkan selulit pada perut dia. Memang sangat berkesan. Kamu pun perlu cuba krim hebat ni. 1 tiub cuma RM39.75 tidak mahal, malah boleh bertahan sehingga 4 bulan pula tu.

MANFAAT KRIM HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE.

  • Melembutkan kulit kasar.
  • Mengurangkan masalah ruam panas, ruam lampin, ruam susu.
  • Mengurangkan luka.
  • Mengurangkan masalah eczema.
  • Melegakan gigitan nyamuk dan serangga lain.
  • Mengurangkan gatal-gatal.
  • Mengurangkan masalah kurap.
  • Mempudarkan parut jerawat dan chicken pox.
  • Bantu mengurangkan angin pada bahagian badan yang lenguh.
  • Melegakan badan, kepala ketika kurang sihat.

TESTIMONI KRIM HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE.


***

Harga sebotol krim Herbal Blend ini hanya RM39.75. Hubungi saya untuk dapatkan tawaran jauh lebih murah. Promosi hebat! Keahlian percuma, postage percuma, cash bonus bulan hadapan dengan harga krim Herbal Blend yang jauh lebih menjimatkan. Boleh terus hubungi saya di 012 889 5717 atau KLIK LINK WHATSAPP INI.

Boleh juga terus membeli krim Herbal Blend di link Esell dekat bawah ni.

Selepas pembelian, hubungi saya untuk dapatkan cara penggunaan krim Herbal Blend.