Luka Bedah Bersalin Terkena Jangkitan? Ini Cara Mudah Untuk Mengatasinya.


Biasanya bersalin secara pembedahan ini dilakukan bila bayi terlalu besar, posisi bayi yang tidak normal, ibu mengalami komplikasi semasa mengandung atau pilihan ibu sendiri. Luka bedah ini perlu dijaga seawal luka baru siap dijahit. Tapi atas sebab beberapa faktor seperti;
  • Kebersihan yang tidak dijaga.
  • Ibu terpaksa berpantang sendiri membuatkan ibu terpaksa melakukan semua kerja.
  • Pemakanan yang tidak dijaga semasa berpantang juga boleh menyebabkan luka bedah mudah dijangkiti bakteria.
Seorang ibu mengalami jangkitan pada luka bedah bersalin selepas seminggu dibedah. Beliau ditahan di hospital selama 3 minggu. Selepas seminggu mengamalkan Vivix, luka bedah yang telah dijangkiti semakin mengecil. Rasa pedih pada luka juga berkurang. Syukur berjumpa dengan Vivix. Penderitaan menahan sakit itu sudah berakhir.


Vivix yang bersifat anti-penuaan, anti-keradangan dan antioksidan ini mampu membantu memperbaharui sel. Itu sebab bila kita minum Vivix, luka seperti luka bedah mudah sembuh kerana Vivix bertindak untuk memperbaharui sel yang rosak dan menggantikan dengan sel baru. Luka pun nampak lebih kecil berbanding 6 hari yang lalu.

***

Harga sebotol Vivix ini hanya RM475. Hubungi saya untuk dapatkan tawaran jauh lebih murah. Promosi hebat! Keahlian percuma, postage percuma, cash bonus bulan hadapan dengan harga Vivix yang jauh lebih menjimatkan. Boleh terus hubungi saya di 012 889 5717 atau KLIK LINK WHATSAPP INI.

Boleh juga terus membeli Vivix di link Esell dekat bawah ni.

Selepas pembelian, hubungi saya untuk mendapatkan jadual makan khas Vivix untuk masalah luka bersalin yang dijangkiti.