Cara Mudah Kecilkan Pori Dalam Masa Sebulan


Apa perasaan kamu kalau setiap kali tengok cermin, mesti nampak sangat pori dekat hidung dan pipi tu terbukak luas macam padang bola sepak. Adui.. Malu tau. Lepas tu takut mau keluar rumah gara-gara pori yang tebentang luas atas muka saja. Bila tutup pakai makeup, makeup pula bercapuk! Hish jadi adakah cara untuk kecilkan pori ni?

Ada.. jangan risau. Hari ini saya kongsikan cara mudah untuk kecilkan pori ini dalam masa sebulan. Baru-baru dapat feedback dari downline saya. Dia kata orang sekeliling perasan pori dia semakin kecil. Dia sendiri pun tidak perasan, tapi orang lain nampak. Bestkan? Biasanya makeup akan cepat bercapuk, tapi sekarang makeup tetap stay macam masa baru apply.


BAGAIMANA SHAKLEE BANTU MENGECILKAN PORI

Set Kecantikan ini mengandungi 3 jenis vitamin yang saling bergantung antara satu dengan yang lain. Masing-masing ada kelebihan tersendiri. Untuk mengecilkan pori dengan tempoh masa yang singkat, saya galakkan anda mengamalkan ketiga-tiga jenis vitamin ini secara konsisten. Mudah bukan?

ESP Soy Protein Isolate Powder:
  • Menghasilkan sel baru.
  • Membaiki sel sedia ada.
  • Mempudarkan parut jerawat.
  • Merangsang collagen.
Sustained Released Vita-C Plus:
  • Antioksidan.
  • Melindungi kulit dari radikal bebas.
  • Melindungi kulit dari sinar UV.
  • Menyokong penghasilan kulit yang lebih cerah dan berseri.
GLA Complex:
  • Mengekalkan kelembapan kulit.
  • Mengurangkan keradangan.
  • Mengurangkan masalah kulit kering.
  • Mengurangkan masalah gatal pada kulit.
  • Membantu stabilkan hormon.
Kuncinya di sini, kita kena amalkan produk ini secara konsisten untuk dapatkan kesan maksimum. Lepas ini pasti tidak lagi malu keluar rumah sebab pori tidak lagi tebuka luas, makeup pun tidak bercapuk lagi. Lama-lama, pasti kulit akan gebu macam kulit bayi. Siapa tak nak kan kulit sehalus kulit bayi.

***

Hubungi saya untuk dapatkan tawaran jauh lebih murah. Promosi hebat! Keahlian percuma, postage percuma, cash bonus bulan hadapan dengan harga Set Kecantikan yang jauh lebih menjimatkan. Boleh terus hubungi saya di 012 889 5717 atau KLIK LINK WHATSAPP INI.

Boleh juga terus membeli Set Kecantikan di link Esell dekat bawah ni.

Selepas pembelian, hubungi saya untuk dapatkan jadual makan khas Set Kecantikan untuk kecilkan pori.
Share: