Cara Mengatasi Masalah Katarak Tanpa Menjalani Pembedahan.


Seperti yang Brigett tulis dalam entri Brigett sebelum ini di "Tanda-Tanda dan Cara Merawat Katarak Yang Anda Mesti Tahu!" kita tahu bahawa katarak ini boleh mengundang kebutaan jika tidak ditangani pada awal. Jika katarak menganggu aktivit harian si pesakit, pembedahan perlu dijalankan. Good news di sini, Brigett mahu kongsikan cara untuk mengatasi masalah katarak tanpa perlu menjalani pembedahan.


Dalam entri Brigett sebelum ini juga ada Brigett tulis tentang cara mencegah masalah katarak ini. Kita boleh mengatasi masalah katarak ini degan mengamalkan makanan-makanan yang tinggi kandungan antioksidan. Seperti customer Brigett ini, beliau hanya mengamalkan Vivix untuk masalah kataraknya.

BAGAIMANA VIVIX BANTU MENGATASI KATARAK?

Vivix merupakan minuman botanical yang dikategorikan sebagai makanan. Vivix membantu mengawal penuaan kerana ia kaya dengan resveratrol dan polifenol. Kandungan utama Vivix adalah anggur muscadine yang bernilai RM100 sebiji. Anggur muscadine ini ditanam dalam ladang khas, dengan kawalan ketat supaya ia tidak dicemari oleh persekitaran yang sudah tercemar.


Vivix tinggi kuasa antioksidannya. Itu sebab katarak boleh berkurang. Seperti entri Brigett sebelum ini pun Brigett ada nyatakan katarak boleh diatasi dengan memakan makanan yang tinggi kandungan antioksidan. Apabila kita sudah mampu mengurangkan masalah katarak, kita perlu melindungi mata kita agar tidak diserang katarak lagi.


Tahukah anda? 1 juta sel kita musnah setiap hari disebabkan oleh radikal bebas. Bila sel lebih banyak musnah berbanding sel yang baru, inilah punca badan kita muda diserang penyakit kronik ermasuklah katarak. Vivix bertindak untuk melindungi sel kita daripada musnah disebabkan oleh radikal bebas. Bila katarak sudah hilang dari permukaan mata kita, kita perlu jaga sel-sel mata kita supaya tidak diserang oleh katarak semula. Betul tak?


Customer Brigett ni baru amalkan Vivix botol pertama. Sebelum ni belum pernah minum Vivix lagi. Beliau mengamalkan Vivix untuk masalah katarak yang menganggu aktiviti harian beliau. Bila beliau tahu Vivix bagus untuk masalah kesihatan yang agak berat, beliau mengamalkan Vivix setiap hari. Belum habis sebotol Vivix tapi katarak sudah hilang katanya.

***

Harga sebotol Vivix ini hanya RM475. Hubungi saya untuk dapatkan tawaran jauh lebih murah. Promosi hebat! Keahlian percuma, postage percuma, cash bonus bulan hadapan dengan harga Vivix yang jauh lebih menjimatkan. Boleh terus hubungi saya di 012 889 5717 atau KLIK LINK WHATSAPP INI.

Boleh juga terus membeli Vivix di link Esell dekat bawah ni.


Selepas pembelian, hubungi saya untuk mendapatkan jadual makan khas Vivix untuk masalah katarak.