Testimoni Pengguna Vivix Yang Ada Masalah Vertigo

Vertigo merupakan satu penyakit yang berpunca disebabkan oleh gangguan sistem keseimbangan badan seseorang. Otak adalah organ yang mengendalikan keseimbangan tubuh kita. Penyakit vertigo ni menyerang bila terdapat gangguan pada bahagian dalam telinga dan penglihatan. Gangguan yang berlaku dalam telinga itu berpunca dari cecair yang terkumpul dan perubahan tekanan dalam telinga. Situasi ini boleh menyebabkan pesakit menjadi pekak dan tidak boleh berdiri dengan betul sebab sudah kehilangan keseimbangan.


BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE MEMBANTU MERAWAT VERIGO?

1. Memperbaiki DNA

Vivix terbukti secara klinikal yang mana ia menunjukkan mampu memulihkan kesihatan tubuh sehingga ke peringkat sel (DNA). Bila Vivix bantu memulihkan sel-sel badan yang rosak, secara tidak langsung organ dan sistem tubuh kita yang mengalami kerosakan juga akan beransur pulih.

Itu sebab ada customer vertigo yang hampir pekak akhirnya pendengaran pulih seperti biasa selepas mengamalkan Vivix.

2. Mengurangkan Keradangan

Salah satu punca pesakit mengalami vertigo adalah disebabkan oleh pola pemakanan yang tidak sihat. Banyak mengambil makanan yang tinggi kolestrol, gula dan lemak. Tabiat buruk merokok juga antara punca seseorang mengalami vertigo.

Menurut kajian, ramuan utama Vivix mampu melindungi tubuh dari tindakbalas keradangan yang berpunca dari pemakanan tidak sihat yang mana akhirnya menyebabkan tubuh menjadi semakin tua dari usia sebenar.

3. Menghalang Pengumpulan Protein AGE

Pembentukan protein AGE ini juga berpunca dari pola pemakanan tidak sihat. Vivix mampu menghalang pengumpulan protein AGE yang merosakkan sel-sel dalam badan. Bila Vivix bertindak, pembentukkan protein AGE dapat diperlahankan maka masalah vertigo dapat dikurangkan.

4. Mengawal Stree Dengan Baik

Vivix merupakan antioksidan yang sangat powerful. Ia mampu melindungi sel kita daripada dirosakkan oleh radikal bebas yang terhasil daripada tekanan yang kita alami. Bila seseorang mengalami stress, radikal bebas akan dirembeskan. Stress boleh menyebabkan peningkatan hormon kortisol dalam darah sehingga mampu menyekat dan menganggu peredaran darah.

Adalah sangat disarankan untuk mengamalkan Vivix untuk mengawal tekanan dan stress agar boleh mengurangkan masalah vertigo menjadi lebih teruk.

TESTIMONI PESAKIT VERTIGO YANG MENGAMALKAN VIVIX UNTUK MERAWAT MASALAH VERTIGO






Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.

Testimoni Pengguna Vivix Yang Ada Masalah Kencing Manis

Kencing manis terjadi apabila kandungan gula dalam darah melebihi paras normal. Ia berlaku apabila hormon insulin tidak dapat dihasilkan untuk menukarkan gula kepada tenaga. Bila ada hormon dalam badan tidak stabil, itu tandanya sel-sel dalam badan kita tidak sihat. Bila sel tidak sihat, seluruh badan kita juga tidak sihat. Maka itu, badan mudah diserang penyakit-penyakit kronik seperti kencing manis.


BAGAIMANA VIVIX SHAKLEE MENGATASI MASALAH KENCING MANIS?

1. Memperlahankan Sindrom Resistansi Insulin (Metabolic Syndrome)

Vivix merupakan antioksidan yang sangat powerful. Ia bantu melindungi dan memperbaiki sel-sel dalam tubuh kita yang rosak. Oleh it, pengambilan Vivix secara konsisten boleh mengurangkan Metabolic Syndrome yang menyebabkan terjadinya penyakit kronik seperti penyakit kardivaskular dan kencing manis yang berpunca dari kerosakan gen.

2. Mengawal Kepekatan Gula Dalam Darah

Karbohidrat yang dicerna akan menghasilkan gula di mana ia akan bertukar menjadi tenaga. Pengambilan karbohidrat yang tinggi seperti nasi akan menyebabkan kandungan gula dalam darah meningkat. Vivix mengandungi polifenol dari anggur muscadine mampu melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah. Di samping itu, ia juga mengawal kepekatan gula yang tinggi dalam darah. Maka, bila Vivix bertindak kencing manis boleh dikawal.

3. Mencegah Pembentukan Protein AGE

Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula yang berlebihan dalam badan. Ia boleh menyebabkan sel mati, atheroscleratic dan penyakit kencing manis. 1 daripada 4 mekanisma anti-penuaan Vivix adalah memperlahankan pembentukan protein AGE. Bila Vivix bertindak memperlahankan pembentukan protein AGE, maka kencing manis dapat dikawal dengan baik.

TESTIMONI PESAKIT KENCING MANIS YANG MENGAMALKAN VIVIX UNTUK MENGAWAL MASALAH KENCING MANIS. 












Luv,
Brigett Rusx.
Pengedar Sah Shaklee Malaysia Sejak 2013.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

***

Untuk pembelian Vivix ini boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my. Jika anda berminat untuk membuat pembelian secara online dengan menggunakan credit/debit card boleh klik link esell di bawah ini.


Selepas pembelian sila hubungi saya di 012 889 5717 atau direct whatsapp di http://brigettrusx.wasap.my untuk dapatkan cara penggunaan Vivix yang lebih berkesan.

Shaklee Bagi Unlimited Tiket Percutian Kepada Pengedarnya!

1 dalam 3C yang Shaklee tawarkan kepada pengedarnya adalah Convention yang mana Shaklee berikan trip percutian percuma kepada pengedar-pengedarnya. Dalam bisness Shaklee ada 2 event besar National Convention iaitu Shaklee Business Leaders National Conference dan Shaklee Conference. Untuk percutian percuma juga ada 2 jenis iaitu regional trip dan international trip.


Shaklee Business Leaders National Conference

Event Shaklee Business Leader Conference ni bukan semua pengedar boleh pegi, hanya yang terpilih saja akan layak ke event ini. Ini adalah event Shaklee untuk effective leaders. Di sinilah leaders akan berhimpun untuk bersama-sama mendengar plan marketing company Shaklee untuk setahun, barulah leaders boleh susun strategi untuk organisasi sendiri sepanjang tahun.

Shaklee Business Leaders National Conference 2017

Shaklee Business Leaders National Conference 2018


Shaklee National Conference

Event ni terbuka untuk semua pengedar tidak kira la yang sudah leader mahupun belum leader lagi. Di sinilah kita boleh mengambil inspirasi daripada impact speaker dan Masters Coordinator yang dijemput untuk berkongsikan perjalanan-perjalanan mereka sepanjang menubuhkan bisness Shaklee. Masa ini juga semua pengedar yang mencapai target akan diraikan dan diberi anugerah.

Shaklee National Conference 2017

Shaklee National Conference 2017

Masa ni naik stage terima award Car Bonus achiever masa Shaklee National Conference 2017

Percutian Percuma Shaklee

Percutian percuma Shaklee ini ada 2 iaitu regional trip dan international trip.

Regional Trip

Regional trip dulunya adalah national trip saja tapi sekarang Shaklee ubah. Bolehlah pengedar nikmati percutian percuma di luar negara biarpun tidak jauh ahha.. Regional trip ni akan berlangsung selama 4 hari 3 malam. Shaklee first regional trip adalah Langkawi-Phuket-Pulau Pinang. 

Percutian percuma yang pertama dengan Shaklee!

Last day Regional Trip di Penang bersama-sama dengan CEO  & VP Shaklee Malaysia

Hantar husband menikmati percutian percuma dari Shaklee

Seronoknya!

Legasi Shaklee semasa Shaklee National Incentive Trip 2017


International Trip

Biasanya international trip ni sekali dengan Shaklee International Conference. Untuk International Trip legasi Shaklee akan pergi bercuti di luar negara selama 7-12 hari! Lama kan?! Memang enjoy sakan! International trip ni boleh pilih samada pengedar mahu pergi negara-negara lain ataupun pergi Umrah.

2015 - Italy
2016 - USA
2017 - Jepun
2018 - Mediterranean Cruise (cover 3 negara)

Tahun depan pula Shaklee akan bawa pengedar-pengedarnya ke USA untuk melawat HQ Shaklee dan berjumpa dengan saintis-saintis Shaklee. Bestnya!!

Legasi Shaklee semasa International Trip ke USA 2016

Legasi Shaklee semasa bercuti di Jepun 2017

Cruise yang bakal dinaiki oleh legasi Shaklee pada tahun ini (2018). Akan ke 3 negara iaitu Spain, France dan Italy

Legasi Shaklee ke Umrah & Istanbul 2017

Tiket percutian Shaklee ni kita tidak boleh jual beli. So, siapa yang betul-betul layak saja akan terima tiket percutian ni. Percutian ni akan ditanggung 100% oleh Shaklee, kita cuma bawa badan ja pergi sana. Siap kena bagi pocket money lagi untuk shopping tau. Best sangat!

Yang lagi best bila tiket percutian ini tiada had! Kalau kita mahu bawa 4 orang anak serta suami kita, jadi kita perlu 6 tiket bukan? Yes! Ia tidak mustahil dalam percutian Shaklee ni.. Kita memang mampu bawa satu keluarga pergi bercuti! Situasi ini memang berlaku dalam Shaklee pun! So inspired!

Kalau anda juga berminat untuk bercuti secara percuma. Sangatlah dialu-alukan untuk menyertai group kami. Cara-cara untuk qualify trip percuma ni Brigett akan kongsikan. Brigett dah qualified 3 trip percuma Shaklee sepanjang Brigett aktif dalam bisness Shaklee ni. Bulan November tahun ini pula akan pergi Bangkok. Yey! Tak sabar!

Jika anda berminat untuk menyertai kami menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee boleh daftar sekarang. Yuran keahlian untuk mendaftar sebagai member Shaklee hanyalah sebanyak RM65. Dengan RM65 anda sudah boleh mulakan bisness anda. Selepas daftar keahlian, anda akan mendapat memberkit. Kita boleh pilih memberkit dalam bahasa Melayu, English atau Mandarin.


Selepas isi form, hubungi saya di 012 889 5717 atau klik link whatsapp ini untuk dapatkan respond lebih pantas http://brigettrusx.wasap.my.

Luv,
Brigett Rusx.
Coordinator Shaklee.
Business Builder Since 2015.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

Unlimited Car Bonus Yang Shaklee Tawarkan Kepada Pengedarnya!

Car Bonus adalah salah satu bonus yang ditawarkan oleh Shaklee. Walaupun dipanggil Car Bonus tapi ia akan diberikan dalam bentuk cash. Shaklee tidak berikan kita kereta tapi ia berikan kita cash. Jadi suka hati la kita mahu guna car bonus ni untuk apa. Bayar rumah ka, bayar kereta ka ataupun buat beli Macbook. Hehe..


Untuk melayakkan diri mendapat Car Bonus, pengedar Shaklee perlu lengkapkan program Car Bonus dahulu yang mana ia terbahagi kepada 2 pilihan. Pengedar boleh pilih samada lengkapkan program Car Bonus ni 3 bulan ataupun 4 bulan.



Pilihan A: Kelayakan 3 Bulan

Bulan Pertama: 5,000uv
Bulan Kedua: 10,000uv
Bulan Ketiga: 15,000uv

Pilihan B: Kelayakan 4 Bulan

Bulan Pertama: 5,000uv
Bulan Kedua: 7,500uv
Bulan Ketiga: 7,500uv
Bulan keempat: 10,000uv



Fight car bonus ni sangat mencabar. Bukan perkara mudah tapi tiada yang mustahil juga bila kita betul-betul nak. Brigett pun sudah lengkapkan program Car Bonus ni. Bila join group Brigett, Brigett akan ajar macam mana cara fight car bonus ni. Brigett akan ajar lebih detail tentang Car Bonus Shaklee ni bila dah join group Brigett tau hehe..

Car bonus ni bila kita dah lengkapkan, paling minimum Car Bonus adalah RM550. Siapa mau bagi duit tambahan RM550 sebulan kan? Nilai maksimum pula tiada limit. Semakin besar nilai car uv yang kita capai, semakin besar juga car bonus yang kita akan terima.


Ini salah satu car bonus pengedar Shaklee. Car bonus boleh saja cecah 5 angka sebulan. Ini semua Brigett akan kongsikan bila dah join group bisness Brigett. Siapa sangka hanya dengan bermodalkan RM65 kita boleh capai income sebegini banyak.

Moment baru lepas siap fight program Car Bonus.

Masa ni terima anugerah Car Bonus Achiever dari Shaklee semasa National Conference.

Jika anda berminat untuk menyertai kami menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee boleh daftar sekarang. Yuran keahlian untuk mendaftar sebagai member Shaklee hanyalah sebanyak RM65. Dengan RM65 anda sudah boleh mulakan bisness anda. Selepas daftar keahlian, anda akan mendapat memberkit. Kita boleh pilih memberkit dalam bahasa Melayu, English atau Mandarin.


Selepas isi form, hubungi saya di 012 889 5717 atau klik link whatsapp ini untuk dapatkan respond lebih pantas http://brigettrusx.wasap.my.

Luv,
Brigett Rusx.
Coordinator Shaklee.
Business Builder Since 2015.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom

9 Jenis Bonus Tawaran Shaklee Kepada Pengedarnya!

Beruntung yang join member Shaklee ni. Modal untuk mulakan bisness baru RM65. Member terus dapat starter kit, portal persendirian dan tawaran-tawaran hebat. Hari ini Brigett mahu kongsikan 9 jenis bonus yang Shaklee tawarkan kepada para pengedar Shaklee.


9 Jenis Bonus Tawaran Shaklee!

1. Untung Runcit

Setiap bisness pun ada untung runcit kan?

Bila pengedar menjual suatu produk, pengedar akan dapat untung runcit sebanyak 25%. Jika ingin membeli untuk kegunaan sendiri, pengedar mampu berjimat sehingga 25%! Banyaknya!


2. Personal Bonus

Personal bonus adalah bonus yang kita dapat dari hasil jualan sendiri. Semakin besar hasil jualan kita, semakin besar juga personal bonus kita. Shaklee menawarkan personal bonus sehingga 21%.

Jika hasil jualan kita sebanyak RM10,000. Maka, personal bonus kita adalah RM2,100. Belum campur lagi untung runcit kan? Hah boleh bayangkan berapa yang kita dapat? 😉







3. Net Personal Bonus

Net Personal Bonus adalah bonus yang kita dapat hasil dari jualan agen-agen kita. Shaklee menawarkan net personal bonus sehingga 21%. Shaklee sangat adil. Bila jumlah jualan downline lebih besar, semakin kecil % yang upline akan terima dari agen-agennya. Adil bukan?

Yang ini Brigett boleh terangkan lebih lanjut lagi kalau dah join group Brigett. 





4. Leadership Bonus (6 Jenis Bonus)

Leadership Bonus ni adalah bonus yang kita terima dari setiap leader di bawah organisasi kita. Shaklee menawarkan leadership bonus ini sehingga 6 level dan setiap level tu berbeza % yang upline akan dapat.



5. Insentif Bonus

Insentif Bonus ini cuma layak kepada pengedar yang sudah berada pada rank Coordinator ke atas. Setiap rank akan menerima % yang berbeza. Insentif Bonus ini bermaksud, bonus yang pengedar dapat dari setiap agen di bawah organisasinya. Tidak kiralah agen tu level ke 10 ka ke 20.

Semakin tinggi rank pengedar, semakin tinggi juga % insentif bonus yang akan diterima.



Inilah antara cash bonus yang Shaklee tawarkan kepada pengedar-pengedarnya. Semakin banyak usaha kita dalam mengusahakan bisness ini, semakin besar income yang kita dapat setimpal dengan usaha kita. 

Salah satu income sehari pengedar Shaklee.

Selama 3 tahun berkecimpung dalam bisness Shaklee, belum pernah lagi saya alami kerugian dalam bisness ini. Bisness bermodalkan RM65 saja tapi zero risk! Shaklee ni bisness dropship yang sangat hebat! Mahu join group Brigett? Boleh daftar sekarang! Fast action fast result! Tidak pandai berniaga? Kami ajar sampai pandai! 😉


Selepas isi form, hubungi saya di 012 889 5717 atau klik link whatsapp ini untuk dapatkan respond lebih pantas http://brigettrusx.wasap.my.

Luv,
Brigett Rusx.
Coordinator Shaklee.
Business Builder Since 2015.
Facebook: Brigett Rusx
Instagram: @cikanggurdotcom