Ibu Ini Kongsikan Rahsia Kekal Sihat dan Bertenaga di Hari Konvokesyen Selepas 6 Hari Melahirkan Anak Kedua

Cerita saya hamil semuanya bermula masa saya masih bersekolah di UiTM Sabah. Masa mengandung anak pertama, saya masih belajar dan saya di semester ke-4 waktu itu. Saya mengandung anak kedua, semasa saya di semester akhir iaitu semester ke-6. Subur sangat! 😆 Saya ingin berkongsi rahsia bagaimana saya boleh menghadiri konvokesyen saya pada hari ke-6 saya berpantang. 


Tidak banyak beza muka hari pertama berpantang dengan hari ke-6. Masa saya hadir konvokesyen ini, memang badan tidak macam biasa. Walaupun sudah pakai baju panjang tangan, seluar panjang, stokin, lapis lagi dengan baju kurung dan jubah.. badan tetap rasa sejuk sampai tulang. Berpantang tidak boleh buat main-main tau. Malam tu, saya tetap mandi dengan mandian herba. Sengaja cari hotel yang ada tab mandi supaya boleh tadah air herba untuk rendamkan badan.

Walaupun baru 6 hari melahirkan anak kedua tapi badan sangatlah cergas. Mentang-mentanglah luka bersalin sembuh pada hari ke-3. Untuk dapatkan bentuk badan dan kulit macam masa-masa remaja, tambahan lagi boleh kekal cergas macam bukan orang berpantang, saya cuma minum jus anggur ni. Kami panggil jus anggur tapi nama sebenarnya Vivix.

Bagaimana Vivix bantu ibu yang baru bersalin dan sedang berpantang?

Vivix merupakan minuman botanic yang kaya dengan resveratrol dan polifenol. Dua bahan semulajadi ini resveratrol dan polifenol, terbukti boleh memperbaharui sel-sel kita. Selain itu, Vivix juga mampu melambatkan proses penuaan.


Wanita yang sudah banyak kali bersalin, lama kelamaan badan akan menjadi terlalu lemah sebab banyak sangat sel dan tisu yang musnah dan tidak diperbaharui serta merta. Itu sebab pentingnya kita mengamalkan Vivix semasa berpantang. Yang paling best bila rahim cepat kecut, perut cepat kempis balik, susu pun meriah. Luka bersalin jangan cakap, 3 hari saja sudah sembuh. Tidak takut tu pergi melabur, memang tiada masalah sembelit.

Ramai ibu yang sudah menikmati kesan positif dari mengamalkan Vivix semasa berpantang. Tidak rugi tau. Kita semua pun mau perut bekas bersalin tu cepat hilang kan? Hah! Vivixlah minuman paling sesuai untuk hilangkan perut bekas bersalin tu dengan cepat. Saya sangat galakkan ibu yang inginkan kesihatan dan tenaga kembali serta merta selepas bersalin, ambillah Vivix. Sekali dapat kesan dia tu, memang susah mau lepaskan Vivix. Macam saya. Sampai sekarang setia dengan Vivix. 😆😆Boleh baca info lanjut tentang Vivix dalam artikel ini: "Vivix Jus Anggur Hebat!"
Boleh baca apa kata pengguna Vivix, dalam artikel ini: "Testimoni Vivix Jus Anggur"

***

Harga sebotol Vivix ini hanya RM475. Hubungi saya untuk dapatkan tawaran jauh lebih murah. Promosi hebat! Keahlian percuma, postage percuma, cash bonus bulan hadapan dengan harga Vivix yang jauh lebih menjimatkan. Boleh terus hubungi saya di 012 889 5717 atau KLIK LINK WHATSAPP INI.

Boleh juga terus membeli Vivix di link Esell dekat bawah ni.

Selepas pembelian, hubungi saya untuk dapatkan jadual makan khas Vivix supaya boleh berpantang sambil dapatkan kecantikan remaja semula.