Pada Mulanya Kena Suspek Kanser Hati, Tapi Selepas Amalkan Produk Ini


Kita tahu hati adalah organ terbesar dalam tubuh kita dan hati juga adalah organ yang paling banyak bekerja selepas jantung. Antara fungsi hati adalah:
  • Mengawal paras glukosa darah dengan menyimpan gilkogen dalam hati.
  • Menyimpan vitamin dan garam mineral terpilih.
  • Menyingkirkan hormon berlebihan.
  • Menguraikan molekul hemoglobin tua.
  • Tempat penghasilan sel-sel darah merah.
  • Menyahtoksik bahan-bahan beracun.
  • Menghasilkan plasma protein.
Banyak sebenarnya jenis penyakit hati ni. Salah satunya adalah penyakti hati Cirhosis (Sirosis). Sirosis hati ini adalah parut pada hati yang melibatkan pertukaran gentian tisu yang bergabung dengan pemusnahan organ yang normal. Penyakit hati ini adalah antara kategori yang serius.


Hanya 30% saja pesakit yang mampu hidup selama 5 tahun selepas diagnosis. Sirosis adalah penyakit yang kurang dikenali dan kebanyakannya dialami oleh kaum wanita. Untuk beberapa sebab badan akan menyerang hati pada pesakit adalah dengan sirosis. Kebiasaanya, sirosis berlaku akibat pesakit terlalu mengambil minuman berakohol.

Seorang wanita yang sudah berusia dalam lingkungan 50an mengalami masalah penyakit hati Sirosis. Selepas 3 bulan mengamalkan Vivix dan masih mengambil ubat hospital, bacaan hati menjadi normal dari sebelumnya. Pada mulanya doktor suspek wanita ini mengalami kanser hati tapi akhirnya ia cuma parut pada hati iaitu sirosis.

Apakah Kelebihan Vivix Sehingga Boleh Normalkan Bacaan Hati Wanita Ini?

Vivix adalah minuman botanic yang digabungkan dengan resveratrol dan polifenol. Bertindak sebagai antioksida yang boleh melawan radikal bebas. Radikal bebas dalam badan kita inilah yang menyebabkan terjadinya pelbagai penyakit kronik terjadi.

Boleh baca info lanjut tentang Vivix dalam artikel ini: "Vivix Jus Anggur Hebat!"
Boleh baca apa kata pengguna Vivix, dalam artikel ini: "Testimoni Vivix Jus Anggur"


Syukur anak ibu ini bijak mengambil langkah untuk membekalkan Vivix kepada ibunya yang mengalami masalah kesihatan hati. Hanya 3 bulan mengamalkan Vivix secara konsisten, akhirnya kesihatan hati ibu kembali normal. Walaupun Vivix mampu memberi kesihatan sehingga ke sel kita, tapi kita tidak boleh tinggalkan ubat hospital ya. Kena ambil juga ubat yang diberikan oleh doktor atas masalah kesihatan kita. Sebarkan berita baik ini agar kita boleh bantu lebih ramai orang yang ada masalah hati Sirosis.

***

Harga sebotol Vivix ini hanya RM475. Hubungi saya untuk dapatkan tawaran jauh lebih murah. Promosi hebat! Keahlian percuma, postage percuma, cash bonus bulan hadapan dengan harga Vivix yang jauh lebih menjimatkan. Boleh terus hubungi saya di 012 889 5717 atau KLIK LINK WHATSAPP INI.

Boleh juga terus membeli Vivix di link Esell dekat bawah ni.


Selepas pembelian, hubungi saya untuk mendapatkan jadual makan khas Vivix untuk masalah penyakit hati Sirosis.