Ibu Ini Kongsikan Bagaimana Gastrik Yang Dialami Selama 13 Tahun Hilang Selepas..


Sebelum saya kawin, saya ada masalah kesihatan yang tidak pandai hilang2. Dari umur 9 tahun lagi tu penyakit datang. Saya ingat lagi masa kakak mau bawa saya pigi beli barang sana tempat jiran, saya pening2 sama sakit betul mau bejalan. Sampai rumah saya muntah2. Mama kasi makan ubat tapi sama juga saya muntah balik. Ini penyakit berlarutan sampai saya ada anak pertama. 

Selepas saya kasi lahir si Ryo, bapa dia selalu hantar saya makanan kalau pagi. Lepas makan, saya minum tu ESP. Selepas 2 minggu saya perasan kalau saya lambat makan nda sudah pedih ulu hati saya. Gastrik nda naik sudah. Saya teruskan sampai habis 1 canister ESP.


Sampai sekarang saya nda perna lagi merasa kesakitan gastrik. Walaupun saya ada stop minum ESP lebih satu tahun dulu tapi sama juga nda mau datang sudah gastrik saya. Syukur puji Tuhan saya ditemukan dengan Shaklee. ESP produk pertama saya ambil untuk kandungan pertama saya tapi saya nda minum. Lepas beranak baru saya minum tu pun sebab saya nda mau kasi bazir tu ESP.

Selain dapat kasi kecut cepat rahim saya, gastrik saya ikut hilang. Air susu pun meriah. Syukur sangat2, saya jumpa ESP. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Saya sangat berterima kasih dengan kakak saya sebab kasi kenal saya ni Shaklee. Sekarang saya kongsikan Shaklee Effect kami sekeluarga sambil menjana income. Dengan income ini mampu juga saya belanja keluarga saya jalan2 dan makan makanan sedap2. Syukur. Puji Tuhan. Sangat2 bersyukur dengan kehidupan saya sekarang. ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

Ramai lagi pengguna ESP yang mengalami kesan positif dengan pengambilan ESP untuk masalah gastrik mereka. Full info tentang ESP dalam artikel ini "ESP - Soy Protein Isolate Powder"***

Harga satu canister ESP ini hanya RM160. Hubungi saya untuk dapatkan tawaran jauh lebih murah. Promosi hebat! Postage percuma dan harga yang jauh lebih menjimatkan. Boleh terus hubungi saya di 012 889 5717 atau KLIK LINK WHATSAPP INI.

Boleh juga terus membeli Vivix di link Esell dekat bawah ni.


Selepas pembelian, hubungi saya untuk mendapatkan jadual makan khas ESP untuk masalah gastrik.