Cara Senang Mengatasi Masalah Kesuburan Secara Semulajadi


Ramai pasangan suami isteri yang sudah berkahwin bertahun-tahun tapi masih gagal untuk mendapatkan cahaya mata. Suka saya bantu pasangan suami isteri yang ada masalah seperti ini. Yala, siapa tidak gembira bila kita dapat gembirakan orang lain. Dalam entri ini, saya akan kongsikan satu bahan semulajadi yang dapat membantu masalah kesuburan.

Polifenol adalah antioksidan yang kuat di mana ia dihasilkan oleh tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan. Polifenol inilah yang memberi warna sambil melindungi tumbuhan daripada diserang penyakit dan jangkitan.

4 Fungsi Utama Polifenol1. Melindungi dan memperbaiki DNA.
2. Merangsang prestasi sel, melambatkan pembentukan AGE protein.
3. Meningkatkan tenaga sel, memperbaiki, memperbaharui sel.
4. Menggalakkan kesihatan telomere.

10 Sumber Semulajadi yang Mengandungi Polifenol

1. Beri
2. Ceri
3. Delima 
4. Epal
5. Kacang
6. Teh
7. Rempah Kering
8. Wain Merah
9. Koko
10. Minyak Zaitun

Bagaimana Polifenol Membantu Dalam Masalah Kesuburan?


Untuk Lelaki:
  • Polifenol meningkatkan kuantiti mitokondria. Mitokondria berfungsi sebagai kilang tenaga dalam sel kita. Maka semakin cepatlah pergerakan sperma ke destinasinya.
  • Polifenol juga bertindak sebagai antioksidan untuk melindungi sperma daripada dirosakkan oleh radikal bebas, dalam masa yang sama juga meningkatkan jumlah sperma.

Untuk Wanita:
  • Telur wanita (ovum) adalah sel terbesar dalam tubuh manusia. Ia mengandungi 200,000 mitokondria berbanding sel lain.
  • Polifenol yang meningkatkan kualiti mitokondria akan meningkatkan tahap tenaga dan memberi kualiti ovum yang lebih baik untuk pembahagian sel.
Polifenol terbukti membantu dalam meningkatkan peluang persenyawaan, kerana sifatnya yang mampu memberi perlindungan kepada sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.


Polifenol yang Terkandung Dalam Vivix Mampu Membantu Masalah Kesuburan.


Vivix merupakan minuman botani yang mengandungi campuran botani unik seperti Anggur Muscadine, Polygonum Cuspidatum, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang sangat kaya dengan polifenol. Dengan campuran resveratrol, Vivix mampu bertindak 10 kali ganda lebih berkesan daripada resveratrol dan polifenol lain.


Vivix sudah terbukti mampu menyelesaikan masalah kesuburan. Ramai pengguna telah menimang cahaya mata selepas mengamalkan Vivix secara konsisten. Selain doa, kita kena ikhtiar juga bagaimana untuk selesaikan masalah kesuburan ini.

Jika anda sedang mencari cara untuk mengatasi masalah kesuburan, boleh ikhtiar dengan Vivix. Dengan mengamalkan Vivix secara konsisten, pasti dapat menyelesaikan masalah anda kerana Vivix memang sudah terbukti boleh mengatasi masalah ini.

Boleh baca info lanjut tentang Vivix dalam artikel ini: "Vivix Jus Anggur Hebat!"
Boleh baca apa kata-kata pengguna Vivix, dalam artikel ini: "Testimoni Vivix Jus Anggur"

***

Harga sebotol Vivix ini hanya RM475. Hubungi saya untuk dapatkan tawaran jauh lebih murah. Promosi hebat! Keahlian percuma, postage percuma, cash bonus bulan hadapan dengan harga Vivix yang jauh lebih menjimatkan. Boleh terus hubungi saya di 012 889 5717 atau KLIK LINK WHATSAPP INI.

Boleh juga terus membeli Vivix di link Esell dekat bawah ni.


Selepas pembelian, hubungi saya untuk mendapatkan jadual makan khas Vivix untuk masalah kesuburan.