Cara Paling Senang Pulihkan Masalah Jerawat Teruk


Ramai yang terkejut bila nampak muka saya dulu. Tidak percaya dorang muka saya pernah teruk sampai macam tu. Yala, satu muka habis kena cover jerawat. Nasib suami masih mau cium tau. 😂😂 Hampir setahun juga muka saya teruk. Jerawat semua bengkak! Pedih! Kalau mau tidur muka menghadap bantal pun tidak boleh. Sakit sangat!

Jadi saya mengambil keputusan untuk merawat masalah jerawat saya ni. Siapa tidak mau jadi cantik kan? Biarpun sudah jadi ibu, mau juga cantik macam sumandak bujang. Dulu muka saya tidak macam ni, tapi lepas bersalin anak kedua.. semakin para pula kejadian jerawat saya ni. Hormon tidak stabil punya pasallah jerawat saya naik teruk sampai macam ni.

Saya cuma minum Jus Anggur Vivix ni dan kesan positif boleh nampak seawal 2 minggu. Agak lama tapi jus ini 100% semulajadi. Ia ambil masa untuk menyesuaikan diri dengan badan kita dulu dan bila jus ini sudah masuk dalam darah.. memang sangat berpuas hati. Itu sebab bila minum jus ini, kuncinya adalah konsisten. Tidak bolehlah kejap minum, kejap tidak.


Tengok gambar sebelah kiri atas tu, itulah muka saya awal tahun ni. Sekitar bulan Januari. Saya start ambil jus anggur Vivix ni pada bulan September. Sekarang bulan 12 ni, tengoklah hasilnya dalam gambar sebelah bawah kiri tu. Tidak ambil masa lama, cuma 3 bulan saja.

Senang saja cara ni, kita minum saja jus anggur ni secara konsisten dan kurangkan pengambilan gula proses. Saya memang jenis suka makan junk food, fast food, dan minum minuman tinggi gula.. Tapi untuk mengelakkan jerawat saya naik balik, saya ambil jus anggur Vivix ni setiap hari. Supaya jerawat tidak jadi naik hehe..

Info penuh tentang Jus Anggur Vivix ini adalah dalam artikel sini, klik saja link ini 👉 "Info Jus Anggur Vivix"

Banyak lagi pengguna lain yang sudah memberikan feedback positif. Boleh baca-baca testimoni mereka di sini 👉 " Testimoni Jus Anggur Vivix"

Kalau kamu ada masalah sama macam ni, saya boleh bantu kamu untuk selesaikan masalah jerawat teruk. Since saya juga ada pengalaman, confirm saya boleh bantu kamu hehe.. Saya tested dengan diri sendiri dulu baru berani nak share dengan kawan-kawan. Kalau perlukan pertolongan hubungi saja saya. Saya juga ada jual jus ini. Saya makan, saya kongsikan untuk kebaikan orang lain juga.

Untuk buat pembelian terus, boleh juga menggunakan credit/debit card. Cuma klik button di bawah ini dan anda akan di bawah ke website shopping.


Jangan lupa hubungi saya di 012 889 5717 selepas membuat pembelian. Saya akan bagi kamu konsultasi percuma dan dosage rahsia yang saya amalkan untuk hilangkan jerawat saya dalam masa yang singkat. 😊