Bagaimana Surirumah Ini Jana Income RM3000 Setiap Bulan?


Saya mulakan bisness online Shaklee sejak 2015. Curahkan sepenuh hati dengan bisness ini selama 1 tahun dan sekarang bisness ni boleh jalan sendiri. Saya cuma perlu fokus perbaiki apa yang perlu dan fokus untuk bantu lebih ramai downline saya capai tahap seperti saya. Saya tidak mau sendiri-sendiri menikmati kebebasan masa dan kewangan ni. Di sini saya kongsikan beberapa tips untuk jana income terutama untuk surirumah yang mengalami dilema dengan masalah kewangan dan rumahtangga.

1. Pilih Bisness Yang Flexible

Saya suka bisness Shaklee sebab saya tidak terikat dengan masa untuk melangsanakan tugasan saya sebagai seorang peniaga. Saya draft iklan siap-siap, edit poster, baca buku perniagaan masa anak-anak sedang tidur. Boleh saja close deal dengan customer masa kita melabur dalam tandas. Sampai begitu sekali bisness Shaklee punya flexibility.


Mudah sangat bisness Shaklee ni, masa kita spend time dengan anak-anak pun masih boleh urus order customer dan reply chat-chat customer.

2. Sistem Dropship

Walaupun customer jauh 1000km dari tempat tinggal sana, tapi dengan sistem dropship Shaklee ini saya mampu hantar barang customer betul-betul depan rumah. Bisness Shaklee ada menyediakan sistem dropship, kita buat pesanan di website Shaklee dan staff Shaklee akan bantu urus pesanan kita. Senang bukan?

3. Bonus Lumayan


Biasanya jadi agen dropship ni, kita hanya dapat untung runcit saja. Tiada komisyen yang dibayar berdasarkan jualan terkumpul. Di Shaklee, kita akan dapat untung runcit, dan dapat juga komisyen berdasarkan hasil jualan kita. Lagi best bisness dropship Shaklee ni boleh bawa kita melancong percuma dan bonus kereta dibayar seumur hidup.


Percutian ke Bangkok 2016
Percutian Port Klang-Langkawi-Phuket-Penang-Port Klang 20174. Top Up Ilmu

Saya bukan jenis orang yang suka sangat baca buku cuma saya jenis yang sentiasa dahagakan ilmu dan kejayaan. Dengan keadaan surirumah yang tiada masa untuk keluar rumah, cuma buku sajalah guru kita. Saya banyak baca buku tentang bagaimana untuk tingkatkan market sendiri. Walaupun sistem Shaklee ni ada upline dan downline, tapi memang bukan sikap saya untuk terlalu bergantung dengan upline. Saya suka belajar sendiri. Selepas top up ilmu, saya kongsikan dengan downline saya pula.


Memang bukan mudah seperti yang disangka untuk mencapai kebebasan wang dan masa, tapi dengan niat dan keinginan yang betul-betul ingin mencapai matlamat inilah kunci sebenar kejayaan. Selepas 1 tahun fokus dengan bisness Shaklee, sekarang saya sudah melahirkan 6 orang leader di bawah naungan group saya sendiri. Tidaklah banyak mana, tapi itu suatu kejayaan yang sangat besar untuk seorang surirumah sepenuh masa.


Group Brielle adalah antara group yang paling cepat berkembang di Sabah. Pada 2016, cuma saya seorang sahaja dari Sabah yang naik rank Coordinator. Doakan pada tahun 2018, saya mampu bantu lebih ramai surirumah dan anak muda untuk pencen sebelum umur 30 tahun sama macam impian saya juga.Ingin memulakan bisness online sepenuh masa hanya dari rumah sahaja? Izinkan saya membantu anda. Jangan risau, memang sudah terbukti saya mampu bawa anda berjaya. Jom sertai group bisness online kami. Lebih baik kita bina empire sama-sama daripada kita berniaga seorang diri.

Luv,
Brigett Rusx
+6012 889 5717
Mentor Bisness Online Sejak 2015