Merawat Jerawat Teruk Dengan Kaedah Rawatan Dari Dalam


Hampir setahun saya sengsara dengan masalah jerawat. Ada beberapa sebab kenapa jerawat mudah tumbuh atas muka kita. Bila hormon kita tidak stabil, memang jerawat akan naik. Selain itu, kebersihan diri kita dan cara pemakanan juga mempengaruhi masalah jerawat ni. Brigett paling tidak suka bila jerawat besar muncul atas muka. Sakit sangat kalau anak terpicit. Macam mau nangispun ada sebab tersangatlah sakit.

Jangan risau, kamu adalah pembaca yang sangat bertuah. Sebab dalam entri ini, Brigett akan kongsikan bagaimanan Brigett dapat pulihkan wajah Brigett dari masalah jerawat. Tidak lama kulit muka Brigett pulih tau. Jerawat teruk selama hampir setahun, cuma ambil masa 2 bulan sahaja untuk pulih. Best kan? Baca sampai habis tau.

PUNCA TERJADINYA JERAWAT


Jerawat mula timbul bila minyak pada wajah kita terlalu banyak. Minyak inilah yang akan menyebabkan liang pori kita membesar. Bila liang pori membesar, pori kita akan tersumbat dan di situlah terjadinya pembengkakan pada kulit kita yang mana terjadinya jerawat.


CARA MERAWAT JERAWAT TERUK DENGAN KAEDAH RAWATAN DARI DALAM

Ada beberapa cara untuk mengatasi masalah jerawat ini, contohnya menjaga pemakanan dan mengambil makanan tambahan seperti Pati Anggur Vivix.

Vivix merupakan Pati Anggur yang boleh melindungi dan memperbaharui sel kita. Pati Anggur Vivix ini bersifat anti keradangan. Itu sebab sangat terbaik jika kita amalkan Vivix untuk masalah jerawat. Supaya bengkak yang terjadi pada kulit muka kita dapat ditangani.

Dengan Vivix, kita tidak perlu buat rawatan seperti laser kulit, facial atau apa-apa rawatan untuk kulit kita. Hanya dengan sesudu Vivix setiap hari, kita boleh dapatkan kulit sihat kita semula. Semuanya hanya dengan merawat dari dalam.


Waktu ini, sakit sangat muka Brigett terutama pada bahagian pipi. Sebab jerawat tu bengkak di dalam bukan di luar kulit. Kalau anak terpukul atau terkena tangan sendiri memang sakit sampai mau keluar air mata. Bila tidak tahan dengan jerawat teruk atas muka, Brigett terus buat detox sel. Minum Vivix setiap hari untuk merawat jerawat teruk dari dalam.


Selepas 2 bulan konsisten dengan Pati Anggur Vivix ini, perubahan ketara pada kulit saya. Jerawat kecut, parut semakin pudar dan kulit semakin berseri. Inilah petua yang Brigett lakukan untuk merawat jerawat teruk dari dalam. Terus jaga dari sel. Sebab bila sel kita sihat, seluruh tubuh kita juga akan ikut sihat.

Mahu hilangkan jerawat teruk? Kita rawat dulu dari dalam. Boleh ketahui tentang Pati Anggur Vivix di link ini Vivix Merawat Jerawat Teruk.

***

Konsultasi Merawat Jerawat Teruk Dari Dalam,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin merawat jerawat teruk dari dalam dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.