Shaklee Malaysia Day 2017


Letih yang berbaloi. Dari pagi Jumaat tu memang kami tidak berhenti kena call client. Sempat jumpa 3 client sebelum kami bertolak ke Kota Kinabalu dari Ranau untuk hadir H&W Talk di Branch Shaklee Kota Kinabalu. Sebelum suami dropped saya di branch, kami menjamu selera dulu di Sushi King CityMall. Cubalah ada kedai sushi di Ranau kan bagus. 😆

Enjoy betul Rev dengan ketchup Sushi King 😆😆
Apa yang paling saya suka bila hadir H&W Talk? Saya berpeluang berjumpa dengan sidelines. Sempat juga sideline kongsikan shaklee effect dia. Inilah kebaikan bila kita banyak bergaul dengan sideline. Banyak ilmu yang kita dapat selain daripada hadir H&W Talk tau. Dapat free 2 coasters lagi sebab berjaya dapat jawab quiz masa talk. 😍


Selepas H&W Talk, saya buat pemeriksaan kulit. Keputusan yang saya dapat, jenis kulit saya lebih kepada normal to dry yang selama ini saya sangka jenis kulit saya adalah normal to oily. Yang lagi mengejutkan, keanjalan kulit saya kurang. Kajian menunjukkan collagen akan mula berkurang pada usia 25 tahun, saya berusia 26 tahun sudah menunjukkan tanda-tanda. Nampaknya kena mula telan Collagen Powder Shaklee secara konsisten lah lepas ini.


Esoknya pula, kita balik ke branch semula sebab Branch Shaklee Kota Kinabalu mengadakan Shaklee Malaysia Day! Kalau pembelian sampai 200uv, akan layak 1 lucky dip. Beli 2 botol Vivix akan dapat 5% diskaun dan 1 lucky dip! Bestnya!!!! Apa lagi.. berabis kita kumpul order. Manalah tau dapat lucky dip Vivix kan? 😍😍 Malangnya nda berjodoh dengan Vivix hehe nda apa ada lagi lepas ni yeah!

Sempat jumpa upline Neni Sylvia dan geng karas #briellemasters Nyin all the way from Sandakan tau. Saya sempat minta gambar Nyin seja tapi lupa pula mau selfie dengan dia. 💆 Tidak apa, next time mesti ada gambar sama-sama. 💪💪




Lepas siap di branch kami singgah Gaya Street dulu sebelum balik Ranau. Kena balik Ranau hari tu juga sebab besok ada client lagi perlu jumpa. Anak2 pun enjoy dengan event Merdeka hari ini. Buat bisness biar sebab kita suka, baru tidak stress. 😉

Anak-anak seronok sebab dapat belon.

Luv,
Brigett Rusxx
Shaklee Mentor Since 2015