Rahsia Kulit Gebu Seperti Kulit Bayi Semasa Berpantang


Berpantang hari ke 19 tapi kulit nampak lebih fresh dan lebih cantik, tidak nampak macam berpantang pun. Siapalah ibu yang tidak mahu kulit cantik selepas melahirkan anak kan? Kebanyakan ibu ada masalah kulit nampak kusam, tidak bermaya dan sangat pucat selepas melalui proses kelahiran. Selain badan lemah, berat badan pun naik, kulit kering, kulit mengeleber, pinggang rasa sakit dan macam-macam lagi kan?

Puan Hasifah berkongsi pengalamannya berpantang 19 harinya. Tiada rasa sakit sendi, kulit gebu macam kulit baby, kulit tegang sampai orang lain fikir Puan Hasifah sudah habis pantang. Boleh jalan laju siap pakai seluar pula tu masa berpantang. Berpantang tapi tidak macam berpantang pun kan? Jom kita tengok pengakuan Puan Hasifah di laman Facebooknya.


Hah.. Itulah pengakuan Puan Hasifah tentang pengalamannya mengamalkan produk Shaklee sepanjang berpantang. Selain mengamalkan collagen, Puan Hasifah juga mengamalkan Set Berpantang Shaklee.
"So Cip rate set berpantang Shaklee as gred A berbanding semua set berpantang atau jamu yang Cip pernah cuba masa berpantang. Sebab takde satu set pun buat kulit Cip jadi berseri."


Nampak macam berpantang 19 hari tak? Saya sendiri pun susah mau bezakan samada Puan Hasifah ini seorang ibu atau pun masih anak dara. Waduh gebunya kulit Puan Hasifah ni walaupun berpantang. Nampak macam belum kahwin pun padahal sedang berpantang. Jom kita kenali apakah produk yang Puan Hasifah amalkan ini sehingga kulit gebu macam kulit bayi walaupun sedang berpantang.

Collagen Powder Shaklee

Collagen Powder ini diekstrak dari sisik ikan merah. Ikan merah ini mampu menyelam sedalam 5000 meter dari permukaan air. Itu sebab kolagen yang ada pada sisik ikan merah ini sangat berkualiti berbanding dari sumber kolagen lain. 7 kandungan utama collagen powder inilah yang membantu kulit Puan Hasifah cantik sepeti kulit bayi.


Manfaat Collagen Powder Shaklee;
  • Menyerikan dan mencerahkan kulit.
  • Mengurangkan kedutan.
  • Menegangkan dan menganjalkan payudara,
  • Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal pada muka.
  • Menyokong kesihatan sendi dan tulang.

Set Berpantang Shaklee



  • ESP - protein yang memperbaiki sel rosak dan mengantikan dengan sel baru. Memberi tenaga semasa dan selepas hamil.
  • Sustained Released Vita-C Plus - Merangsang collagen dalam badan untuk mempercepatkan penyembuhan. Menjaga kesihatan gusi dan gigi semasa dan selepas hamil.
  • Vita-Lea Iron Formula - Memenuhi lopong-lopong nutrisi yang kurang dalam badan.
  • OmegaGuard - Agen anti-keradangan dan membantu membakar lemak jahat. Membantu perkembangan otak janin.
  • B-Complex - Mencegah kecacatan pada janin dan mencegah terjadinya baby blues semasa berpantang.
  • Ostematrix - Mencegah masalah sembelit, membantu menyingkirkan toksin dan menjaga tulang semasa dan selepas hamil.

***

Konsultasi Dapatkan Kulit Gebu Semasa Berpantang,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin mendapatkan kulit gebu semasa berpantang dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

 
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.
Rahsia Kulit Gebu Seperti Kulit Bayi Semasa Berpantang Rahsia Kulit Gebu Seperti Kulit Bayi Semasa Berpantang Reviewed by Brigett Rusx on July 01, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.