Cara Merawat Rabun Jauh Tanpa Pembedahan


Seksanya rabun mata sampai 375. Kalau bangun pagi, sebelum cuci muka mesti cermin mata yang duluan dicari. Selalu saya pun kalau lepas bangun mesti cari cermin mata dulu. Haha! Hari-hari tanya anak atau suami "Mana spek mamy?" Sampai naik meluat suami dengar soalan tu setiap pagi. Masalah rabun ini boleh ditangani sebenarnya. Jom kita ikuti cerita Puan Mashidayu Mohyi bagaimana rabun mata beliau dari 375 turun ke 50 dalam masa 5 minggu.
"Assalamualaikum, nama saya Siti Mashidayu. Di sini saya ingin berkongsi kisah mengenai mata saya. 
Saya ada masalah rabun jauh sejak usia 15 tahun. Kerana sangat gemar membaca buku dan menonton televisyen, rabun mata saya bermula dengan power 100 dan sekarang sudah bertambah menjadi 375. Dalam 6 bulan lepas, saya baru sahaja menukar cermin mata saya yang powernya 300 kepada 375. Kenaikan sebanyak 75 power ini menyebabkan saya mengalami sakit kepala di bahagian depan dan di atas kening. Saya sangka saya mengalami migrain tapi bila cek dengan optometris, power saya pula yang bertambah. 
Saya sangat takut kerana saya tidak gemar memakai cermin mata. Sudah banyak saya lakukan untuk kurangkan masalah rabun saya ini dengan memakan banyak lobak tetapi masih tiada hasil. 
Usia perkahwinan saya sudah hampir 11 bulan tapi belum lagi ada rezeki untuk menimang cahaya mata. Jadi saya ambil langkah untuk cuba mengamalkan Vivix Shaklee. Dari pembacaan saya, Vivix boleh membantu untuk hamil. 
Selepas mengamalkan Vivix 5 minggu sebanyak 2 kali sehari, saya merasakan ada perubahan yang sangat ketara pada mata saya. Setiap hari kepala saya sakit dan saya tidak boleh pakai cermin mata saya lebih dari 2 jam. Kalau saya pakai cermin mata lebih dari 2 jam, saya akan rasa sakit kepala, mata berat dan pening-pening. 
Kerana tidak tahan, saya pergi berjumpa optometris semula. Doktor buat ujian test mata dengan saya sebanyak 2 kali. Sebab doktor menyedari ada sesuatu yang terjadi pada mata saya. Selepas dikaji, rupanya masalah pening saya ada kaitan dengan power mata yang tidak serasi. 
Rupa-rupanya power saya menurun sebanyak 50 di sebelah kiri, dan 50 juga di sebelah kanan. Alhamdulillah saya terkejut sangat kerana tidak menyangka, selama ini saya beranggapan rabun susah nak turun. Saya amat bersyukur dan sekarang saya sudah tukar cermin mata baru dan masih mengamalkan pengambilan Vivix untuk bebas dari cermin mata dan bagi kesihatan dalaman saya. 
Doakan saya dapat rezeki menimang baby pulak. Terima kasih Allah, terima kasih Vivix."

Rupanya Vivix bantu kurangkan masalah rabun mata. Semangat saya mahu minum Vivix juga ni selepas baca cerita Puan Mashidayu. Saya pun rabun juga. Selepas amalkan Vivix cuma silau sahaja yang berkurang. Power rabun jauh belum cek lagi. Kita berkenalan pula dengan Vivix yang membantu mengurangkan power rabun mata Puan Mashidayu ini.

Vivix Anti Oksidan 10x Lebih Hebat dari Resveratrol

Bagaimana Vivix membantu dalam mengurangkan masalah rabun mata? Vivix mengandungi resveratrol yang tinggi dengan kandungan antioksidan. Oleh sebab Vivix ini juga mengandungi polifenol, ia telah menjadikan Vivix merupakan gabungan antara resveratrol dan polifenol di mana Vivix ini 10x ganda lebih hebat dari resveratrol sahaja.

Antioksida inilah yang menghalang radikal bebas dari merosakkan sel kita. Bila sel pada mata diperbaharui dan dilindungi, sel rosak yang menyebabkan mata kita rabun itu akan disingkirkan dan digantikan dengan sel baru. Itu sebab rabun mata boleh diatasi dengan Vivix.


Manfaat Vivix;
 • Memperbaharui sel.
 • Melindungi sel.
 • Mencegah masalah sakit jantung.
 • Merencatkan sel kanser.
 • Melawan radikal bebas.
 • Memberi tenaga.
 • Anti-keradangan.
 • Anti-penuaan.
 • Mengurangkan masalah kencing manis.
 • Melawan strok.
 • Mencegah masalah nyanyuk.
 • Menyokong kesihatan mata.
 • Meningkatkan kesihatan sendi.
 • Membantu mengurangkan masalah berat badan berlebihan.
 • Meningkatkan kesuburan

***

Konsultasi Merawat Masalah Rabun Mata,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin merawat masalah rabun mata dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.