Senangnya Hilangkan 10kg Dalam Masa 2 Bulan


Semua orang pun mahu berat badan yang ideal kan? Tidak kira lelaki atau perempuan. Berat badan berlebihan boleh buat kita kurang yakin dengan diri kita sendiri. Bukan baju saja yang susah kita mahu cari, tapi seluar pun susah mahu cari. Takut kalau tersalah beli, tidak sesuai pula pada badan.

Punca Berat Badan Naik


Biasanya berat badan naik ini disebabkan gaya pemakanan yang tidak sihat. Banyak makanan yang bergoreng dan berlemak diambil berbanding sayur-sayuran dan buah-buahan. Pencuci mulut yang manis-manis belaka pun disapu habis. Minuman ringan diambil 2-3 tin sehari. Mana tidak berat badan naik mendadak. 

Bila lemak dalam badan tidak diusahakan untuk dikeluarkan dari badan, itulah juga lemak viseral bertapak dalam badan kita. Berat badan senang naik tapi bila kita ingin kurangkan memang sangat susah. Tapi dengan konsultasi yang betul, mudah saja untuk kurangkan berat badan.

Cara Mudah Kurangkan Berat Badan 10kg Dalam Masa 1 Bulan

1. Bersenam


Tidak perlu sebenarnya kena berjogging sampai 5km setiap hari. Boleh saja kita naik 100 anak tangga setiap hari atau berbasikal selama 10 minit. Asal badan ada bergerak sampai peluh keluar boleh lah tu. Bersenam untuk menggalakkan lemak lebih cepat terbakar melalui pergerakan.

2. Minum Air Masak


Minumlah air masak setiap hari. Lemak akan lebih cepat keluar dari badan bila kita kerap buang air kecil. Yup! Bila kita minum banyak air dan kerap ke tandas, di sinilah lemak mengambil kesempatan untuk keluar dari badan kita. Mulai hari ini, minum air masak bukan air 3-in-1 atau minuman ringan. 

Tidak perlu minum sampai 1 tangki air pun, minum saja air masak ikut berat badan semasa. Setiap 25kg untuk 1 liter air masak.

3. Ambil Suplemen


Ada suplemen yang membantu masalah berat badan berlebihan. TAPI.. ada juga suplemen yang bila kita makan ia boleh cepatkan proses penurunan berat badan, seperti janji yang sering diberi "Turun 20 kilo dalam masa 2 minggu" bila kita berhenti makan suplemen ini, berat badan terus naik mendadak. Jangan bila sudah makan suplemen dan berhenti, berat badan pula naik 2 kali ganda lebih besar. Hmm~ Makanya, kita kena bijak dalam memilih suplemen yang sesuai untuk proses penurunan berat badan.

Saya sendiri pun bagi suami saya makan suplemen yang boleh mempercepatkan proses penurunan berat badan dan membantu mengekalkan berat badan. Customer saya pun memang sudah banyak yang berjaya turunkan berat badan dengan pengambilan suplemen yang betul. Ini antara suplemen yang saya berikan kepada customer dan suami saya sendiri.


Cinch Shake Mix

Cinch Shake Mix adalah minuman yang diekstrak dari soya yang tidak diubahsuai genetiknya. Cinch Shake Mix ini juga mengandungi Leucine di mana Leucine inilah yang menjaga pembentukan otot semasa proses penurunan berat badan. Dalam masa yang sama Cinch Shake Mix ini juga membantu mengekalkan berat badan kita walaupun kita sudah berhenti mengambil Cinch Shake Mix. Best kan???

OmegaGuard

OmegaGuard yang menjalani proses penyulingan sebanyak 3 kali telah menjadikan OmegaGuard adalah minyak ikan yang paling tulen dengan kandungan 99% Omega-3. OmegaGuard inilah yang membantu membakar segala lemak-lemak degil dalam badan kita. Tanpa OmegaGuard memang susah kita turunkan berat badan. Kalau mahu senang hilang lemak dalam badan, jangan lupa amalkan OmegaGuard tau.

Lecithin

Lecithin yang juga dari sumber soya ini adalah pemecah lemak. Lecithin pecahkan lemak dan lemak yang pecah itu akan disingkirkan dengan agen detox kita.

Herblax

Herblax merupakan salah satu agen detox. Herblax inilah yang akan bagi perut kita jadi lebih kempis sebab ia membantu mencuci usus kita sehingga ke dinding usus kerana ia mengandungi daun senna yang digunakan untuk memperbaiki sistem pencernaan. Bila kerak pada dinding usus dibersihkan mudahlah nutrisi diserap. Jadi semua suplemen yang kita makan itu akan memberi kesan paling maksimum. Tapi Herblax ini hanya digunakan sekali seminggu sahaja. Kalau mahu cuci usus setiap hari boleh amalkan agen detox yang satu ini juga.

Alfalfa

Alfalfa adalah Raja Segala Tumbuhan kerana akarnya yang boleh memanjang sehingga 12 meter ke dalam tanah untuk mendapatkan nutrisi yang lebih tulen. Alfalfa bertindak sebagai agen detox di mana ia mencuci darah kita. Kolestrol jahat yang ada dalam darah kita boleh disingkirkan dengan Alfalfa.

Cinch Energy Tea Mix

Cinch Energy Tea Mix ini mengandungi 4 jenis tea. Kita amalkan Cinch Energy Tea Mix untuk kekal bertenaga lebih lama. Dengan tenaga dan perasaan kenyang yang dibekalkan dapat membantu kita dalam mengurangkan berat badan berlebihan. Selain itu, tea ini juga membantu menghilangkan lilitan badan kita. Kalau mahu buang perut buncit, boleh amalkan tea ini.

Testimoni Pengguna Set Ini Yang Hilang 10kg Dalam Masa 2 Bulan***

Konsultasi Hilangkan 10kg Dalam Masa 2 Bulan,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin menghilangkan berat badan 10kg dalam masa 2 bulan dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.