Rahsia Kulit Jadi Lebih Cerah Dan Berat Badan Turun Semasa Berpantang

Puan Yong Hafieza mengamalkan Vivix dan OmegaGuard semasa berpantang baby ketiga Qaisarah. Beliau memilih Vivix atas sebab untuk mengelak pengambilan vitamin lain sebab beliau jenis yang susah untuk telan tablet banyak-banyak. Kalau dengan Vivix sahaja memang mudah sebab Vivix ini dalam bentuk cecair, minum sahaja macam air memang tidak menyusahkan.

Selepas amalkan Vivix dan OmegaGuard, Puan Yong Hafieza dapati luka bersalin sembuh dalam masa kurang 2 minggu. Kuning bayi juga turun dalam masa seminggu sahaja. Tidak perlu susah-susah lagi ulang alik ke hospital untuk cek kuning bayi. Lagi best bila kawan-kawan datang melawat masa berpantang puji kulit berbeza sangat. Dulu kulit kusam sekarang sudah semakin cerah, parut lama pun semakin berkurang.

Bila beliau masuk kerja selepas berpantang, ramai yang tanya beliau makan apa sebab kulit muka nampak lebih berseri dan cerah. Berat badan pun turun sangat ketara berbanding masa berpantang sebelum ini. Suami sendiri juga perasan perubahan pada diri beliau. Vivix memang sangat terbaik untuk ibu berpantang.


Vivix dan OmegaGuard Bantu Cantikkan Kulit dan Turunkan Berat Badan Lebih Pantas Semasa Berpantang

OmegaGuard
OmegaGuard diekstrak dari ikan laut sejuk. Mengandungi 90% Omega-3 disuling sebanyak 3 peringkat di mana membuatkan OmegaGuard adalah minyak ikan paling tulen yang membekalkan DHA dan EPA sekaligus.


Vivix


Vivix adalah pati anggur paling tulen yang membantu mengekalkan usia biologi kita dan juga Vivix membantu memberi kesihatan yang berkekalan. Diperbuat daripada tumbuhan botani. Bertindak sebagai anti-penuaan dan mampu mempercepatkan penyembuhan luka.


Testimoni Pengamal Vivix Semasa Berpantang
 ***

Konsultasi Mencantikkan Kulit dan Menurunkan Berat Badan Semasa Berpantang,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin mencantikkan kulit dan menurunkan berat badan semasa berpantang dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

 
Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.